Acest telefon de la Nokia aduce cea mai importanta specificatie pe care o asteptai

Marti, 26 Septembrie 2017, ora 17:41
1861 citiri
Acest telefon de la Nokia aduce cea mai importanta specificatie pe care o asteptai

Nokia 2 va fi un model entry-level al companiei HMD Global, iar acesta urmeaza sa ajunga pe piata in luna noiembrie, completand portofoliul companiei.

E greu de inteles rationamentul din spatele numelor noilor modele ale telefoanelor Nokia, dar stim sigur ca numerele mai mici inseamna telefoane mai ieftine si cu specificatii de baza.

Astfel, avem de-a face cu Nokia 2, un smartphone entry-level al companiei, care ar urma sa fie mai accesibil si mai putin performant decat actualul model de baza, Nokia 3. Acesta nu e singurul smartphone al companiei care va ajunge pe piata pana la finele anului, avand in vedere ca si modelul 9 ar trebui sa fie lansat inainte de 2018.

Bateria este vedeta smartphone-ului, iar acesta ar putea deveni o varianta foarte buna pentru cei care doresc un telefon cu autonomie mare. Avand in vedere ca acesta are specificatii entry-level, bateria de 4.000mAh ar putea sa te tina chiar si doua zile fara probleme.

Afla ce face special Nokia 2 si de ce o sa-l iubesti! ...citeste mai departe despre "Acest telefon de la Nokia aduce cea mai importanta specificatie pe care o asteptai" pe Ziare.com

#Nokia2 specificatii, #lansare Nokia2 , #Stiri Internet