Top: Cele mai bune servicii gratuite de stocare in cloud

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 21:42
2346 citiri
Top: Cele mai bune servicii gratuite de stocare in cloud

Concurenta pe piata de cloud storage devine tot mai acerba, iar serviciile gratuite ofera numeroase optiuni utilizatorilor care nu au nevoie de un spatiu de stocare urias. Iata un top 10 cele mai bune servicii gratuite de stocare in cloud, potrivit CloudBusinessReview.

1. ADrive

ADrive ofera servicii de cloud storing premium, insa optiunea gratuita include 50GB de spatiu de stocare. Accesul este universal, de pe orice device, iar serviciul permite incarcarea de foldere, optiunea de sharing a link-urilor si cautare in fisiere stocate.

2. Symform

Utilizatorii beneficiaza pe loc de spatiu de stocare de 10GB, inca 10GB pentru cei care isi fac un cont Symform Cloud Storage Network, iar spatiul creste pana la 200GB pentru utilizatorii care ii conving si pe altii sa foloseasca serviciul de stocare cloud.

3. Dropbox

Unul dintre cele mai populare servicii gratuite de stocare in cloud, DropBox ofera gratuit doar 2GB, dar este folosit de tot mai multi utilizatori datorita optiunilor sale avansate si functiilor speciale, ca recuperarea fisierelor sterse.

Citeste continuarea pe Top: Cele mai bune servicii gratuite de stocare in cloud pe Hit.ro

#servicii cloud, #servicii stocare cloud, #servicii gratuite cloud , #Servicii Web