Internetul, prea periculos pentru copilul tau? Incearca RoboKid

Miercuri, 27 Iunie 2012, ora 21:10
1599 citiri
Internetul, prea periculos pentru copilul tau? Incearca RoboKid

RoboKid este un sistem de supraveghere a activitatii copiilor pe Internet, care permite celor mici sa se bucure de o experienta reala, feriti de accesul la orice forma de continut periculos. In plus, parintii sunt informati in permanenta cu tot ce fac copiii in mediul online.

RoboKid functioneaza in felul urmator: examineaza cererea copilului catre internet si apoi filtreaza si curata continutul fiecarei pagini in parte.

Serviciul restrictioneaza accesul la orice informatie cu continut periculos de pe internet: pornografie, violenta, droguri, terorism, societati secrete, agresivitate, avort, pedofilie, zoofilie, intalniri online, trafic de carne vie, canibalism. De asemenea, restrictioneaza accesul la retelele de socializare si nu permite descarcarea in computerul copilului de materiale cu potential periculos, cum ar fi virusii

In ceea ce priveste pretul, RoboKid este si va ramane gratuit pentru familii si institutii publice: gradinite, scoli si biblioteci. Serviciul este portabil, fiind suficienta doar o conexiune la internet si la reteaua RoboKid, instalarea putand fi facuta in cateva secunde.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#RoboKid Romania, #sistem de supraveghere copii Internet , #Servicii Web