Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Google anunta noi imbunatatiri aduse sistemului de harti

Google anunta noi imbunatatiri aduse sistemului de harti


Strategia Google de a-si imbunatati serviciul de harti pentru telefoanele mobile implica si un nou design al anunturilor din Google Maps. Schimbarile vor fi disponibile de vineri pentru toti utilizatorii.

Noile caracteristici ale Google Maps includ butoane mai mari pe care se pot da mai multe click-uri in scopul de a gasi diverse adrese. Site-urile web se vor incarca in cadrul hartilor, astfel ca nu va fi lansata separat o pagina cu un browser, potrivit Mashable.

Google va lansa si un marcator albastru care arata distanta dintre afacerile dezvoltate in zone aflate in apropierea utilizatorului.

Hartile reprezinta o oportunitate importanta pentru firmele care isi fac publicitate, tinand cont de faptul ca 94% dintre utilizatorii smartphone cauta informatii privind afacerile locale. 90% dintre acestia iau decizii in functie de rezultatele oferite de sistemul de harti al Google.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1539 ori