De ce este important sa alegi un serviciu de Cloud Hosting?

Marti, 24 Februarie 2015, ora 14:53
1632 citiri
De ce este important sa alegi un serviciu de Cloud Hosting?

In ultima perioada, in domeniul tehnologiei si al internetului se vorbeste tot mai mult despre conceptul "Cloud", un termen modern, care face referire la o infrastructura performanta, menita sa aduca o crestere a eficientei proiectelor online.

Necesitatea migrarii catre serviciile de cloud hosting a inceput sa fie cunoscuta si pe piata locala, desi in Romania exista inca un numar redus de furnizori care si-au adaptat ofertele, punand la dispozitia clientilor tehnologii performante.

Gazduire.ro ofera solutii cloud pe servere IBM, virtualizate cu ajutorul platformei Vmware, liderul in tehnologia serverelor virtuale. Alegand serviciile de cloud hosting oferite de Gazduire.ro, vei avea acces la cea mai convenabila, scalabila si sigura infrastructura web.

Prin utilizarea solutiei Cloud sunt evitate situatiile de downtime care pot aparea ca urmare a unor defectiuni hardware, intrucat serverele din cloud vor migra automat, fara downtime, pe un alt server fizic. In acest mod vei beneficia de un serviciu sigur si stabil, iar disponibilitatea site-ului tau nu se va baza doar pe un singur server fizic, ci va fi garantata de un cluster de servere.

Serviciile de cloud hosting de la Gazduire.ro ofera in plus scalabilitate si accesibilitate, intrucat permit alocarea mai multor resurse sau reducerea nivelului resurselor, in functie de nevoile curente ale site-ului detinut de client.

Virtualizarea serverelor Gazduire.ro a contribuit la imbunatatirea calitatii serviciilor oferite, garantand multiple avantaje pentru clienti. De exemplu, de Black Friday, clientii Gazduire.ro au beneficiat de o infrastructura performanta, capabila sa sustina volume impresionante de trafic si a fost asigurat un uptime de 100% pentru Okazii.ro, cel mai mare site de comert electronic din Romania.

Gazduire.ro ofera o perioada gratuita de 15 zile pentru a-ti demonstra calitatea serviciilor de cloud hosting oferite. Testeaza chiar acum serviciile de hosting VPS de la Gazduire.ro si te vei convinge!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii hosting Gazduire, #servicii gaduire cloud , #Servicii Web