+7 probleme ale magazinelor online si cum o FIRMA DE PROGRAMARE TE POATE AJUTA

Vineri, 19 Aprilie 2019, ora 14:11
2760 citiri
+7 probleme ale magazinelor online si cum o FIRMA DE PROGRAMARE TE POATE AJUTA

Oamenii au nevoie mai mult ca niciodata o conexiune autentica si individuala intr-o lume a business-urilor. Clientii isi doresc acum totul pentru ca stiu ca acest lucru se poate obtine. Doresc sa stie care sunt produsele pe care le oferiti, cat costa si ce beneficii pot obtine in urma achizitionarii lor, ce parere au alti cumparatori despre produsele oferite de voi, ce spun oamenii despre business-ul vostru pe Facebook, Google, Twitter sau pe oricare dintre zecile de platforme.

Cum puteti avea succes cu ajutorul unui magazin online? Foarte simplu, apeland la o firma de programare. De ce acest lucru? Serviciile de web design (programare) profesionale va ofera garantie unui site sau a unui magazin online care sa detina toate caracteristicile importante.

Dezvolatarea serviciilor de programare si evolutia firmelor si a specialistilor in domeniu au adus si o serie de probleme ce pot aparea in urma realizarii unui proiect.

Pe langa identificarea acestora o firma de programare va poate ajuta si pentru a le rezolva. Acestea sunt cele mai des intalnite 7 probleme ce pot aparea in procesul de realizare a site-urilor si magazinelor online si cum pot fi rezolvate:

1. Cerintele nu sunt clare. Daca cerintele nu sunte extrem de specifice si nu detalitati in amanunt ceea ce va doriti referitor la modul in care trebuie sa arate un site sau un magazin online si cum sa functioneze riscati sa va treziti cu un rezultat total diferit fata de ceea ce va doriti. Costul initial al proiectului se poate schimba in mod substantial pe baza unor cerinte aparent minore care din cauza lipsei de comunicare ajung sa fie o alegere gresita.

2. Cerintele cerute nu lasa loc pentru solutii mai potrivite. Construirea unui site sau a unui magazin online implica foarte multe detalii. Clientul isi poate dori o anumita platforma insa firma de programare considera ca rezultatul va fi unul mult mai bun si ar functiona mult mai bine pe o alta platforma. Este important sa luati in calcul sfaturile si schimbarile pe care vi le prezinta o firma de programare.

3. Dureaza prea mult timp pentru a fi finalizat. Unele proiecte pot dura mai mult decat s-a stabilit initial. Intre timp unii clienti se intorc si isi doresc mici schimbari lucru care consuma mult timp. Cum poate fi gestionata o astfel de problema? O platforma ce poate fi usor de modificat reprezinta un criteriu esential pentru a castiga lupta cu timpul. Cu cat actualizati mai frecvent site-ul sau magazinul online cu atat mai multe motive pentru clienti sa intre in contact cu business-ul vostru. Optand pentru o plaforma usor de modificat si care ofera un timp mai scurt pentru realizarea unui magazin online castigati timp pretios.

4. Un site NU este gata atunci cand este lansat. Site-ul sau magazinul online a fost lansat, dar nu este perfect. Sunteti multumiti de rezultatul obtinut insa ati dori sa faceti mici modificari impreuna cu firma de programare. Poate vi se par niste detalii care nu conteaza si credeti ca veti pune echipa sa aiba si mai mult de munca. Chiar daca va fi nevoie sa platiti o suma extra pentru aceste modificari este cel mai bine sa o faceti. Acesta va fi cartea de vizita a afacerii voastre pentru o perioada lunga de timp.

5. Asigurati-va ca site-ul este foarte bine sustinut si ca masurile de securitate sunt actualizate. De cele mai multe ori continutul este stocat intr-o baza de date. Deobicei sunt pastrate copii pentru siguranta care in situatile critice pot fi recuperate selectiv, adica anumite elemente care ar fi putut fi sterse. Asigurati-va ca firma de programare are grija de continutul vostru asa cum trebuie.

6. Site-ul sau platforma de e-commerce au fost hackuite! Din pacate internetul are si partile lui mai putin frumoase si exista o multime de persoane care doresc sa raspandeasca virusi folosind site-urile voastre sau doresc deturnarea serverului de hosting pentru a ataca si alte site-uri. In cele mai neplacute cazuri acestia doresc interceptarea cartilor de credit a clientilor vostri sau a informatiilor personale. Pentru a va asigura site-ul este protejat aveti nevoie de un plan si un buget bine stabilit pentru actualizari.

7. Site-ul meu a cedat dupa o actualizare. Actualizarea sunt necesare pentru ca sistemul sa functioneze in parametrii optimi si pentru a beneficia de siguranta necesara. Cu cat sistemul este unul mai complex si mai complicat cu atat riscul de a ceda in urma unei actualizari este mai mare. Acesta este unul din riscurile cele mai mari atunci cand vorbim de realizarea unui site sau a unui magazin online.

Exista riscul ca o parte mica sa aiba o defectiune si adaugarea unei piese in plus va duce la cedarea acesteia. In astfel de situatiieste important sa beneficiati de asistenta. Perfectiunea este costitisoare, ca sa nu mai spunem imposibila. Un contract in care dispuneti de asistenta tehnica va ajuta sa depasiti astfel de situatii.

Un lucru este sigur. Realizarea unui site web sau a unui magazin online implica in scena foarte multi factori care va pot ajuta sa va propulsati afacerea. Toati acesti factori sunt concentrati in jurul unui punct fix imaginar, lansarea unui site web performant sau a unui magazin online care sa va aduca profit.

Costul, sfera muncii si resursele alocate, toate acestea se concetreaza pentru ca voi sa dispuneti de cele mai bune rezultate fiind ajutate de o foarte buna comunicare pe parcursul intregului proces.

#web design , #Servicii Web