Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

(P)

Serviciile SEO contribuie semnificativ la cresterea vanzarilor

Serviciile SEO contribuie semnificativ la cresterea vanzarilor


Promovarea online reprezinta solutia ideala pentru a va creste notorietatea si portofoliul de clienti cu un buget redus. O modalitate eficienta de promovare este reprezentata de SEO, tehnici prin site-ul este optimizat on page si off page pentru a ajunge pe prima pagina in Google.

Serviciile SEO sunt o importanta componenta a strategiei de marketing, deoarece acestea contribuie la cresterea gradului de vizibilitate al unui site in cadrul diverselor motoare de cautare, in special Google si contribuie semnificativ la cresterea traficului pe website si implicit a vanzarilor online. Clasarea unui site web pe prima pagina in Google va genera numeroase lead-uri materializate in vanzari.

Specialistii SEO utilizeaza tehnici testate prin care obtine o pozitionare cat mai buna in paginile de rezultate. Initial este necesar sa se realizeze un audit, prin care se identifice probleme site-ului. In cazul in care acesta este penalizat are nevoie de o strategie de SEO detox.

Este necesar sa intelegem comportamentul de cautare in functie de grupul tinta ales, sa ne cunoastem produsele sau serviciile oferite si sa facem o analiza a cuvintelor cheie relevante pentru ceea ce oferim.

Implementarea de servicii SEO aduce cu sine o serie de beneficii precum vizibilitatea sporita, credibilitate, noi colaborari profesionale si profit crescut pe termen lung.

Raportul cost-eficienta, este foarte bun deoarece prin aceasta metoda de promovare se targeteaza direct cererea, oamenii cand au nevoie de anumite produse sau servicii cauta. Totodata, costurile sunt mai mici fata de alte metode care presupun cost per click.

Optimizarea este un proces continuu, dinamic, iar pentru a va putea mentine afacerea pe prima pagina in cadrul rezultatelor returnate de Google este nevoie de un update constant al elementelor SEO.

Managementul afacerii si implementarea de tehnici SEO constant, cu rolul de a creste si mentine site-ul in Google, este dificila. Agentia Promos a identificat aceasta nevoie si s-a specializat in implementarea de servicii SEO si PPC.

Este esential ca in procesul de optimizare sa avem in vedere locatia in care ne desfasuram activitatea, deoarece site-ul se poate optimiza local pentru cautari ca "mobila bucuresti". La cautari ce presupun orase, Google livreaza rezultate cu optiune directa de contactare telefonica.

Pentru magazinele online serviciile SEO se aplica asemnator cu cele pentru site-urile de prezentare. Exista produse individuale pentru care se poate face optimizare astfel incat sa fiti inaintea concurentilor. Un exemplu este "camera foto nikon d7200".

De asemenea, in implementarea tehnicilor on page si off page este necesar sa se aiba in vedere cuvintele cheie "long tail", desi au mai putine cautari, au o rata conversie mai mare decat cele generale.

Asadar, pentru a atinge potentialul SEO al site-ului dvs. este necesar sa abordati o strategie detaliata prin care sa va cresteti site-ul pe cuvinte cheie relevante.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2888 ori