Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

JediSEO School anunta prima bursa gratuita pentru cei care vor sa cunoasca secretele motoarelor de cautare

JediSEO School anunta prima bursa gratuita pentru cei care vor sa cunoasca secretele motoarelor de cautare


"Daca nu esti pe internet, nu existi" era o sintagma populara la inceputul anilor 2000. Dar acum toata lumea e pe internet, de la afaceri mai mici sau mai mari la oameni obisnuiti, indiferent de varsta. Cum te poti remarca insa in aceasta lume din ce in ce mai mare si mai aglomerata a world wide web? La intrebarea asta cauta sa raspunda JediSEO School, care anunta, in premiera pentru Romania, prima bursa de pregatire in search engine optimization.

JediSEO School este prima scoala de SEO din tara, organizata de Ovidiu Joita, fondatorul iAgency, una din cele mai importante agentii de marketing online si SEO din Romania. JediSEO School a pornit drept concept in 2017 si a fost gandita ca o scoala pentru toti cei interesati sa stapaneasca motoarele de cautare care organizeaza miliarde de informatii in fiecare minut.

In martie 2019, JediSEO School a avut prima promotie de specialisti SEO, astfel pregatind viitori specialisti la un nivel avansat, gata sa raspunda tuturor provocarilor digitale.

Bursa JediSEO School este acordata pentru cursul care debuteaza pe 1 octombrie. Inscrierea in competitia pentru obtinerea bursei e cat se poate de simpla: cei interesati trebuie sa trimita un mail la office@iagency.ro cu o scrisoare de intentie in care sa justifice de ce doresc sa se specializeze in SEO si CV actualizat.

In alegerea castigatorului sunt folosite doua criterii: dorinta de participare si potentialul de a invata cat mai multe. Astfel, e important ca in scrisoarea de intentie sa explice cat mai bine motivele pentru care se inscrie in aceasta cursa.

Cursurile dureaza doua luni si sunt structurate pe patru directii sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:

1) Optimizare On-Page
2) Comunicare Off-Page si linkbuilding
3) Indicatorii de User Experience
4) Valoarea brandului in online - brand awareness

Cei care doresc sa se tina la curent cu activitatile JediSEO School pot accesa urmatoarele link-uri: www.jediseoschool.ro si https://www.facebook.com/JediSEOSchool.ro


Despre iAgency.ro

iAgency.ro este o agentie SEO, marketing online si PPC, cu o experienta de 11 ani pe piata online din Romania. Compania ofera servicii de Optimizare SEO, Web Design, Campanii Adwords si PPC (Pay-Per-Click), Social Media Marketing, Search Engine Marketing si Copywriting. Mai multe detalii pe www.iagency.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1234 ori