Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Au inceput cursurile primei scoli de SEO din Romania - JediSEO School

Au inceput cursurile primei scoli de SEO din Romania - JediSEO School


Cursurile primei scoli de SEO din Romania, JediSEO School, au inceput, in prima generatie inscriindu-se mai multi doritori decat anticipase creatorul si coordonatorul acestui program, Ovidiu Joita, fondatorul iAgency, una din cele mai importante agentii de marketing online si SEO din Romania

Cursantii JediSEO School au fost intampinati intr-o atmosfera specifica Star Wars, fiind indrumati chiar de Ovidiu Joita, care a condus prima sesiune intr-un costum de Maestru Jedi. Interesul pentru cursurile JediSEO School a fost unul ridicat.

Pe langa faptul ca s-au inscris mai multi cursanti decat erau locuri disponibile, pentru a putea participa la cursurile care au loc in Bucuresti, au venit elevi tocmai din Vestul tarii.

"Am lansat inscrierile in luna decembrie, cand lumea era mai ocupata cu sarbatorile, insa interesul pentru acest curs a fost unul ridicat. Desi au fost doar 12 locuri puse la bataie, am acceptat 13 inscrieri, sa fie cu noroc! Avem cursanti care au venit din Banat. Stau 3 zile pe saptamana in Bucuresti, doar ca sa poata participa la acest curs. Efortul lor vorbeste despre pasiune si dorinta de invatare", declara Ovidiu Joita, fondatorul JediSEO School.

Ovidiu Joita: Este nevoie de un nou val de specialisti in marketing online

Ovidiu Joita, care este si unul dintre profesorii de la JediSEO School, s-a aratat increzator in ceea ce priveste obiectivele stabilite la demararea acestui proiect, tinand cont de modul in care s-a derulat proiectul pana acum.

"Programul decurge normal. Cursantii sunt incantati de ceea ce primesc, iar eu sunt convins ca ne vom atinge scopul propus, acela de a creste nivelul acestei piete a specialistilor in marketingul online si SEO. Avem mare nevoie de un 'nou val' de specialisti in marketing online, ancorati in prezent si in viitorul apropiat", a mai spus Ovidiu Joita.

Pentru a realiza acest obiectiv, creatorul JediSEO School i-a introdus din prima sesiune pe cursanti in temele teoretice ale cursului, urmand ca din martie sa se treaca la etapele practice.

"Inca de la prima intalnire le-am vorbit despre structura cursului. Mai mult, dupa doar o saptamana de cursuri, i-am informat ca vor avea parte de invitati speciali, nume grele din piata romaneasca de digital, care vor sustine training-uri pe diferite specializari de marketing online.

In acest moment lucram la partea teoretica, urmand ca in luna martie sa ne axam mai mult pe teme pentru acasa si cazuri practice. Cel mai probabil, la acel moment voi putea face si evaluari. Sper ca printre ei sa se numere cel putin unul sau doi viitori colegi pentru echipa iAgency.ro
", a declarat fondatorul iAgency.

Tematica Star Wars a fost prima lectie pe care au primit-o elevii JediSEO School
Ovidiu Joita a explicat si de ce a ales tematica Star Wars pentru prima scoala de SEO din Romania. Aceasta a fost, de fapt, prima lectie oferita de JediSEO School, in ceea ce priveste marketing-ul.

"Le-am explicat inca de la inceput ca este un concept de marketare a acestui curs. Fara un marketing corect, orice proiect poate fi sortit esecului, inca << din fasa >> . Asemanarile dintre forta de vanzare generata de Google si 'Forta' din Star Wars, complexitatea Centrelor de Date de la Google, comparata cu tehnologia navei de lupta 'Steaua Mortii' (Death Star), precum si modul in care erau pregatiti tinerii padawani, m-au facut sa aleg acest concept drag mie", a mai declarat Ovidiu Joita, fondatorul JediSEOSchool si iAgency.

Cursurile primei promotii au inceput pe 4 februarie 2019 si se vor incheia pe 27 martie 2019.

Cursul este structurat pe 4 directii sau teme fundamentale pentru optimizarea SEO:
  1. Optimizare On-Page
  2. Comunicare Off-Page si linkbuilding
  3. Indicatorii de User Experience
  4. Valoarea brandului in online - brand awareness

Cei care doresc sa fie la curent cu activitatile JediSEO School pot accesa urmatoarele link-uri: www.jediseoschool.ro si https://www.facebook.com/JediSEOSchool.ro.


Despre iAgency.ro

iAgency.ro este o agentie SEO, marketing online si PPC, cu o experienta de 11 ani pe piata online din Romania. Compania ofera servicii de Optimizare SEO, Web Design, Campanii Adwords si PPC (Pay-Per-Click), Social Media Marketing, Search Engine Marketing si Copywriting. Mai multe detalii pe www.iagency.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1691 ori
Citeste mai multe despreJediSEO School cursuri SEO