Afacerea ta din mediul online are nevoie de SEO si Adwords, dar si de profesionisti

Joi, 15 Iunie 2017, ora 00:15
1367 citiri
Afacerea ta din mediul online are nevoie de SEO si Adwords, dar si de profesionisti

Am ajuns sa traim in perioada in care totul se petrece in mediul online: aici se cauta si se acceseaza cele mai importante informatii, se creeaza opinii si se iau deciziile de achizitii.

Pentru a putea fi gasit de catre clienti, pentru a pune in evidenta produsele sau serviciile oferite de afacerea ta, optimizarea SEO este prima strategie ce trebuie luata in considerare pentru orice afacere prospera.

Optimizarea este considerata primul si cel mai important pas catre succes pentru orice afacere care opereaza in mediul online.

SEO - Publicitatea organica

Search Engine Optimization se traduce prin optimizarea continutului pentru motoarele de cautare cu scopul de a mari traficul organic al unui site.

Aceasta stiinta, relativ noua, implica un set de operatiuni efectuate de echipa de promovare in sensul cresterii pozitiilor unui site web in lista de rezultate ale cautarilor, pentru anumite cuvinte sau expresii cheie, interesante si relevante din punct de vedere al afacerii respective.

Datorita optimizarilor SEO, site-ul tau se poate situa in topul rezultatelor de pe prima pagina in motorul de cautare Google, ceea ce inseamna ca investitiile pe care le vei face in acest serviciu pot aduce venituri inzecite.

Motoarele de cautare se actualizeaza foarte des. Multe schimbari apar, deoarece oamenii cauta mai mult de pe mobil iar cu fiecare eveniment important din contextul tau, statusul planului SEO trebuie verificat.

Ajusteaza planul SEO cand ceva nu functioneaza. Daca ai pagini fara trafic sau vizitatori pe site, dar tot nu vinzi, inseamna ca ai nevoie de imbunatatiri ale "call to action"-ului. Trebuie sa stii ca e important sa iti revizuiesti rezultatele periodic.

Google Adwords - Publicitatea platita

La fel de mult ai nevoie pentru afacerea ta si de Google AdWords, care in prezent este una dintre cele mai eficiente metode de publicitate online. Daca vrei rapid vizitatori targetati pe site-ul afacerii tale, atunci Google Adwords este cea mai inteleapta alegere.

Acest serviciu de plata pe click iti permite sa creezi si sa rulezi anunturi pentru afacerea ta, anunturi ce sunt apoi afisate in rezultatele cautarii Google. AdWords permite investirea unei sume de bani in diverse cuvinte cheie pentru a aduce anuntul tau in fata potentialilor clienti.

Convertirea unui numar cat mai mare de potentiali clienti in clienti reali, care sa cumpere efectiv produsele sau serviciile promovate online de compania ta, este obiectivul Google AdWords. Daca ai ales sa lucrezi cu Google AdWords vei mai beneficia de un mare avantaj: vei fi taxat doar in momentul in care vizitatorii din Google dau click pe anunturile afacerii tale.

Mai trebuie sa stii ca, Google AdWords este mai rapid decat optimizarea in motoarele de cautare, insa acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa te axezi si pe SEO. Daca esti la inceputul afacerii, Google AdWords este foarte bun pentru tine, deoarece folosind doar SEO, vei astepta cateva luni bune pentru a vedea rezultate.

Diferentele intre SEO si Google Adwords (SEM)

Optimizarea SEO este un proces sigur, de durata si care nu se va opri atunci cand nu mai dispui de buget. Google AdWords te va pozitiona in prima pagina in functie de suma licitata, iar in momentul in care campaniile sunt oprite, anuntul site-ului tau va disparea din motorul de cautare.

Daca esti la inceput sau ai o afacere mica, nu te poti baza numai pe Google AdWords asa ca, optimizarea SEO trebuie sa fie prioritara.

Profit pentru afacerea ta, profit pentru site-ul tau, dar si notorietate, imagine de brand si cota de piata. De acestea poate sa beneficieze afacerea ta daca alegi SEO si AdWords si daca lasi aceasta treaba in seama specialistilor in domeniu.

Schimbarea afacerii tale poate incepe cu EBEN Advertising, o echipa de tineri interactivi care isi respecta angajamentele fata de clienti si parteneri, se bazeaza pe experienta si profesionalism si sunt orientati catre clienti si performante.

Cu o piata extrem de competitiva, autoeducatia si perfectionarea continua nu sunt optiuni pentru echipa EBEN Advertising, ci imperativitati. Ii recomanda valoarea pe care o ofera clientilor lor, motivatia, excelenta la toate nivelurile si munca in echipa.

Daca vrei ca afacerea ta sa fie in cautarile potentialilor clienti, contacteaza experienta si profesionalismul celor de la EBEN Advertising. Te vor ajuta sa ajungi la tinta si sa excelezi!

#optimizare SEO , #SEO