Securitate IT la un nou nivel

Luni, 09 Mai 2005, ora 12:17
1310 citiri

Compania GECAD NET, membra a Grupului GECAD, isi va orienta strategia de afaceri tot mai mult catre furnizarea de tehnologii de securitate IT si consultanta in securitatea IT, anunta Gabriela Mechea, noul director general al firmei.Divizia de servicii de securitate IT a GECAD NET a inceput deja sa capete o pondere tot mai mare in intreaga activitate a companiei. In plus, ultimele evaluari ale mediului de securitate IT au indicat existenta unor oportunitati de business ce vor ajuta compania sa isi sporeasca in ritm accelerat cota de piata in acest domeniu.

In prezent, GECAD NET ofera consultanta in domeniul securitatii IT sub forma unor servicii profesionale ce respecta toate standardele internationale din domeniu.

A"Ne bazam competitivitatea in acest sector pe o echipa de consultanti profesionisti, cu certificari si atestate internationale, gata oricand sa faca fata celor mai complexe provocari pe care companiile le-ar putea ridica in domeniul securitatii informaticeA", spune Bogdan Olteanu, CIO la GECAD NET.

A"In scurt timp, compania va lansa o noua tehnologie IT, inedita pentru piata romaneasca. Aceasta va ingloba atat servicii cat si produse software si va permite securizarea, monitorizarea, prelucrarea datelor si generarea de informatii privind securitatea retelelorA", anunta Gabriela Mechea.

Prin abordarea unei strategii axate tot mai mult pe securitatea informatica, vanzarea de licente pentru produse software nu mai constituie o prioritate de business pentru GECAD NET, ea devenind parte a unei solutii complexe bazate in special pe servicii.

Experienta de peste 10 ani pe care specialistii GECAD NET o au in domeniul tehnologiilor de tip CAD (proiectare asistata de computer) au permis cresterea acestei directii de business si formarea unei divizii de sine statatoare in cadrul companiei. Aceasta divizie se va ocupa numai cu vanzarea de produse CAD, precum si cu furnizarea de servicii si consultanta in acelasi domeniu.

Intreaga abordare de business se inscrie in obiectivul companiei GECAD NET de a deveni in scurt timp unul dintre cei mai profesionisti si inovatori jucatori de pe piata regionala de securitate informatica.