Obiectivul Kaspersky Lab: cresterea cotei pe piata securitatii IT la 30%

Joi, 02 Septembrie 2010, ora 09:12
1318 citiri
Obiectivul Kaspersky Lab: cresterea cotei pe piata securitatii IT la 30%

Kaspersky Lab Romania, reprezentanta locala a producatorului rus de solutii de securitate informatica, vizeaza in acest an cresterea cotei de piata pe sectorul securitatii IT din Romania pana la 30%, fata de circa 20% anul trecut, a declarat miercuri pentru NewsIn directorul general Teodor Cimpoesu.

"In acest sens, ne bazam pe o crestere a vanzarilor pe segmentul de business, dar si pe cel de consumer, care este in crestere din 2008", a precizat directorul general al Kaspersky Lab Romania si Bulgaria, Teodor Cimpoesu.

Principalii competitori ai Kaspersky Lab sunt BitDefender, Symantec si ESET.

Kaspersky Lab a lansat miercuri, in cadrul unei conferinte de presa, cele mai noi versiuni ale principalelor sale produse pentru utilizatorii individuali, Kaspersky Internet Security 2011 si Kaspersky Anti-Virus 2011.

Aceste doua produse ofera protectie proactiva in timp real prin monitorizarea constanta a sistemului, pentru a detecta orice potentiale amenintari si pentru a preveni orice activitati distructive.

Potrivit reprezentantilor companiei, ambele produse au in componenta sisteme de protectie proactiva contra noilor amenintari, inca necunoscute. Acestea se bazeaza pe scanarea constanta pentru a detecta orice simptome de amenintare, modulele fiind actualizabile, adica in eventualitatea aparitiei de noi amenintari, solutiile vor fi actualizate fara a fi nevoie de o reinstalare completa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#kaspersky, #lab, #cota, #piata, #securitate, #it , #Securitate IT