Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GECAD incheie un acord de certificare cu AVIRA

GECAD incheie un acord de certificare cu AVIRA
GECAD Technologies, dezvoltatorul aplicatiilor AXIGEN, singurele solutii romanesti de mesagerie electronica, a incheiat un acord de certificare tehnologica bilaterala cu Avira GmbH, recunoscut producator mondial de solutii de securitate IT si antivirus, se arata intr-un comunicat al GECAD.

Ca urmare a procesului de certificare, tehnologiile Axigen si Avira sunt perfect compatibile. Astfel, Avira MailGate Suite, aplicatia ce scaneaza in timp real traficul intern si extern de emailuri intr-o companie, cu scopul de a preveni raspandirea de virusi, spam, spyware si alte programe periculoase, se integreaza cu Axigen Mail Server. Companiile care utilizeaza cele doua aplicatii beneficiaza acum de protectie sporita in fata amenintarilor informatice.

"Consideram ca siguranta comunicarii electronice in mediul de business reprezinta o preocupare de maxima importanta pentru toate companiile. Deoarece in ultimii ani am observat o crestere a volumului de amenintari informatice dar si o rapida diversificare a acestora, de la virusi la mesaje nesolicitate, phishing, impersonare si multe altele, certificarea bilaterala dintre Avira si Axigen vine sa compleze nivelul optim de securitate oferit clientilor nostri", a declarat Oana Bornaz, CEO Axigen/Gecad Technologies.

In prezent, Axigen Mail Server permite administratorilor de sistem sa stabileasca politici de securitate structurate pe 7 nivele diferite in cadrul aplicatiei, ceea ce demonstreaza atentia pe care dezvoltatorul roman o acorda protejarii infrastructurii informatice a clientilor sai.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 999 ori