Care sunt provocarile cloud-ului privat

Luni, 04 Februarie 2013, ora 14:00
1505 citiri
Care sunt provocarile cloud-ului privat

Cristian Termure, Principal Sales Consultant Oracle, enumerat, printre provocarile cloud-ului privat mentinerea securitatii si disponibilitatii datelor, livrarea accesului la cerere catre infrastructura de calcul, dar si implementarea aplicatiilor critice.

Termure a fost prezent, impreuna cu Cornel Tutuianu, Solution Consultant Hitachi Data Systems, cu Dan Antanoaie, Enterprise Business Manager DELL si cu Florian Buca, Operations Director CLASS IT Outsourcing, la conferinta Storage si Managementul Datelor la sala de conferinte a Companiei Nationale Loteria Romana SA, organizata de Agora Group.

In cadrul evenimentului, Antanoaie a subliniat faptul ca datorita unui val de achizitii, software-ului puternic si hardware-ului integrat, unui buget mai mare de cercetare si dezvoltare pentru solutii de sistem, Dell are posibilitatea de a livra solutii bazate pe o infrastructura solida si integrata si de a oferi solutii de stocare virtuala usor de administrat si rezistente in timp.

La randul sau, Tutuianu a spus ca "Hitachi intelege Big Data de maine pentru ca am construit masinile care le creeaza astazi".

#cloud computing, #provocari cloud computing , #Retele internet