Ofertele Digi de Internet prin fibra ale lunii noiembrie

Marti, 31 Octombrie 2017, ora 13:58
1490 citiri

Digi ne-a obisnuit deja cu ofertele sale extrem de avantajoase pentru toate serviciile pe care le ofera, fie ele mobile sau fixe. In luna octombrie, Digi continua cu aceleasi oferte atractive ca intotdeauna. Serviciul de Internet pentru acasa Fiberlink este oferta Digi de Internet de mare viteza la preturi mici, cu viteze de transfer de pana la 100 Mbps, cu cea mai performanta conexiune la internet (tehnologie FTTB) existenta pe plan mondial la ora actuala!

Ofertele Digi Fiberlink disponibile sunt 4 la numar, cu preturi diferite, in functie de viteza de conexiune aleasa.

Fiberlink 100 are un cost lunar de 28,00 lei cu TVA inclus, iar beneficiile oferite de aceasta sunt numeroase, vitezele fiind de pana la 100 Mbps in download, upload de pana la 100 Mbps si upload in retea de pana la 100 Mbps. Ai trafic nelimitat si conectare gratuita, iar prin abonare vei primi si o reducere daca optezi si pentru oferta de internet mobil. Vei primi, de asemenea, 2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email@rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), spatiu de stocare in Digi Storage, la pret redus si, optional, activare gratuita a functiei Control Parental pentru internet.

Fiberlink 300 are un tarif de 28,00 lei/luna, prezenta doar in anumite zone, iar vitezele de conectare in acest caz sunt mai mari: download de pana la 300 Mbps, upload in retea de pana la 150 Mbps, upload in internet de pana la 150 Mbps. Si in cazul acestui abonament, vei primi 2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email@rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), spatiu de stocare in Digi Storage, la pret redus si, optional, activare gratuita a functiei Control Parental pentru internet.

Fiberlink 500 are un cost lunar de 34,00 lei cu TVA inclus, iar vitezele de conectare sunt: download de pana la 500 Mbps, upload in internet de pana la 250 Mbps si upload in retea de pana la 250 Mbps. Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 500 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:

- Procesor: Intel I5 2,5Ghz (2 CORE) sau echivalent

- Memorie RAM: 2GB

- Hard Disk: SATA 3 - 7200RPM

- Placa de retea gigabit

- Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS

Router care sa suporte trafic sustinut de 500 Mbps (optional). Pachetul Fiberlink 500 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 500 Mbps.

Fiberlink 1000 costa 39,00 lei/luna, iar vitezele de conexiune sunt urmatoarele: download de pana la 1000 Mbps, upload in internet de pana la 500 Mbps si upload in retea de pana la 500 Mbps. In plus, ai 2 conturi de internet wireless Wi-Fi oferite gratuit, 2 adrese de email @rdslink.ro, acces gratuit la Digi Online (daca esti abonat si la TV), gratuit, 50 GB spatiu de stocare in Digi Storage. Optional, activare gratuita a functiei Control Parental pentru internet (ContulmeuDigi.ro) si DNS Dynamic gratuit.

Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 1000 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:

- Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent

- Memorie RAM: 4GB

- Hard Disk: SSD

- Placa de retea gigabit

- Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS

- Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)

Pachetul Fiberlink 1000 functioneaza si pe PC-uri cu o configuratie inferioara celei descrise mai sus, dar poate atinge viteze mai mici de 1000 Mbps.

Aceste oferte pot fi achizitionate atat separat, cat si combinate in pachete cu alte servicii oferite de Digi, cum ar fi telefonia mobila, fixa, sau abonamentele de televiziune. Pentru activarea unei oferte, este de ajuns sa completezi formularul direct pe site-ul operatorului Digi si vei fi contactat in cel mai scurt timp de catre un operator.

O alta posibilitate de activare este sa mergi personal intr-una dintre casieriile Digi sa soliciti activarea abonamentului. Exista si posibilitatea preluarii echipamentului dorit, in acest caz un router wireless, fie cu plata chiriei lunare pe toata perioada contractuala, fie prin achizitionarea aparatului.

Pentru a alege oferta potrivita profilului tau, poti accesa site-ul www.kompatatorul.ro, un portal de comparatie tarifara care include toate ofertele momentului in materie de telecomunicatii ale operatorilor de pe piata din Romania. Poti compara pana la 3 oferte, astfel incat alegerea planului tarifar optim va fi mult mai usoara.

#oferte Digi Internet, #comparator oferte internet , #Provider internet