Romanii prind gustul platii online a facturilor. PayPoint inregistreaza o crestere de 38%

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 16:50
1541 citiri
Romanii prind gustul platii online a facturilor. PayPoint inregistreaza o crestere de 38%

Volumul tranzactiilor plati facturi realizate prin Paypoint, in prima jumatate a anului fiscal 2012-2013, a crescut in Romania cu 38%, in timp ce numarului de tranzactii de incarcare electronica a cartelelor telefonice preplatite s-a marit cu 4%.

PayPoint Romania a semnat contracte cu patru noi furnizori parteneri in aceasta perioada, aspect care a sustinut si el rezultatele pozitive ale companiei.

Aceasta si-a consolidat pozitia si in domeniile in care deja opera, adaugand totodata facilitati de plata care marcheaza intrarea pe segmente noi, precum platile in numerar pentru servicii online, se arata intr-un comunicat al companiei.

Numarul punctelor de plata PayPoint din Romania a cunoscut, de asemenea, o crestere de 9.7% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la nivelul de 7.000 de puncte de plata.

PayPoint plc a raportat pentru cele sase luni un volum de 345 milioane tranzactii procesate la nivelul grupului, in crestere cu 18% fata de tranzactiile raportate in aceeasi perioada a anului precedent.

La nivelul intregului grup, au fost anuntate venituri nete de 49,3 milioane lire sterline, in crestere cu 17,7% fata de anul anterior si un profit inainte de impozitare de 18,3 milioane lire sterline, in crestere cu 15,5 %.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tranzactii PayPoint Romania, #plati facturi PayPoint, #crestere volum tranzactii PayPoint, #extindere PayPoint Romania, #rezultate financiare PayPoint , #Plati online