Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romanii prind gustul platii online a facturilor. PayPoint inregistreaza o crestere de 38%

Romanii prind gustul platii online a facturilor. PayPoint inregistreaza o crestere de 38%


Volumul tranzactiilor plati facturi realizate prin Paypoint, in prima jumatate a anului fiscal 2012-2013, a crescut in Romania cu 38%, in timp ce numarului de tranzactii de incarcare electronica a cartelelor telefonice preplatite s-a marit cu 4%.

PayPoint Romania a semnat contracte cu patru noi furnizori parteneri in aceasta perioada, aspect care a sustinut si el rezultatele pozitive ale companiei.

Aceasta si-a consolidat pozitia si in domeniile in care deja opera, adaugand totodata facilitati de plata care marcheaza intrarea pe segmente noi, precum platile in numerar pentru servicii online, se arata intr-un comunicat al companiei.

Numarul punctelor de plata PayPoint din Romania a cunoscut, de asemenea, o crestere de 9.7% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la nivelul de 7.000 de puncte de plata.

PayPoint plc a raportat pentru cele sase luni un volum de 345 milioane tranzactii procesate la nivelul grupului, in crestere cu 18% fata de tranzactiile raportate in aceeasi perioada a anului precedent.

La nivelul intregului grup, au fost anuntate venituri nete de 49,3 milioane lire sterline, in crestere cu 17,7% fata de anul anterior si un profit inainte de impozitare de 18,3 milioane lire sterline, in crestere cu 15,5 %.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1418 ori