Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rentabiliweb - solutii de plati online cu telefonul

Rentabiliweb - solutii de plati online cu telefonul
Rentabiliweb Group, principalul producator si furnizor de solutii pentru plati online cu telefonul fix sau mobil din Franta, este acum prezent si in Romania. Rentabiliweb concepe si furnizeaza servicii care permit unui site sa obtina incasari din audienta sa. Serviciul de microplati Rentabiliweb, prin Audiotel si SMS+, lansat acum si in Romania, este unul revolutionar, atat ca simplitate in utilizare, cat si ca acoperire. Este vorba despre un sistem de plata in intregime securizat care respecta anonimatul clientului, asigurand in acelasi timp usurinta si rapiditate in instalare si utilizare. Astfel, un telefon (fix sau mobil) este suficient pentru a efectua o plata si a accesa o pagina, un serviciu sau orice alt tip de continut contra-cost. Sistemul este optimizat in special pentru tranzactii mici (sub 10 euro) si vizeaza clienti care nu dispun de carti de credit sau care ezita sa le foloseasca.
Sistemele de microplati Audiotel si SMS+, precum si alte sisteme de plata dintre care unele create sau adaptate de Rentabiliweb (W-HA, Ticket Surf, PayPal, carti de credit) reprezinta o solutie completa, care raspunde tuturor nevoilor clientilor. Rentabiliweb are numere activate in peste 25 de tari, oferind clientilor acoperire la nivel international.

PC Fprum

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 767 ori