Cumparaturi pe Okazii.ro cu garantie Zero Griji de la MasterCard

Miercuri, 15 Octombrie 2014, ora 11:30
1185 citiri
Cumparaturi pe Okazii.ro cu garantie Zero Griji de la MasterCard

Utilizatorii care fac cumparaturi pe site-ul Okazii.ro vor fi informati despre cum se pot proteja suplimentar cand fac plati online, prin garantia Zero Griji, de la MasterCard.

Garantia Zero Griji este valabila pentru toti clientii care platesc cu un card MasterCard sau Maestro, emis oriunde in lume. In situatiile in care cardul le este furat, il pierd sau cardul este folosit in mod neautorizat, isi pot recupera banii, respectand conditiile MasterCard.

Sustinerea platilor cu cardul face parte dintr-o strategie ampla dezvoltata de Okazii.ro pentru a creste calitatea tranzactiilor de pe site. In acest context, unul dintre cele mai importante aspecte este dezvoltarea serviciului Garantia de Livrare, un instrument complet de protectie atat pentru cumparatori, cat si pentru vanzatori.

"Salutam initiativa Okazii.ro si MasterCard de a transmite consumatorilor din Romania un mesaj de asigurare ca sunt protejati atunci cand platesc cu cardul in mediul online"- declara Sorin Mierlea, Presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 3 milioane de produse noi si second-hand, in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parteneriat MasterCard Okazii ro, #Zero Griji MasterCard , #Plati online