12 ani de Okazii.ro: de la bicicleta Pegas, la tablete

Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 12:14
2786 citiri
12 ani de Okazii.ro: de la bicicleta Pegas, la tablete

Okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, implineste pe 15 aprilie, 12 ani. Numai anul trecut, timpul petrecut de utilizatori pe Okazii.ro a fost de 1843 de ani, aproape doua milenii dedicate cautarii celor mai bune okazii, potrivit reprezentantilor Okazii.ro

Prima okazie cumparata a fost o bicicleta Pegas, oferita de un utilizator din Brasov. Pe Okazii.ro, in anul 2001, se vindea primul telefon pe internet din Romania. In toti cei 12 ani, toate noutatile tehnologice au fost gasite pentru prima oara pe Okazii.ro, de la telefoanele mobile cu camera, la iPod-uri, iPhone-uri, tablete si pana la Kindle-uri. Anul acesta, prima okazie cumparata a fost o tableta, oferita de un utilizator din Timisoara.

Daca la finalul anului 2000, pe Okazii.ro, erau doar 5000 de produse la vanzare, in prezent, numarul acestora este de peste 1.4 milioane. Peste 3,7 milioane de romani au gasit pe Okazii.ro, locul unde sa cumpere si sa vanda in siguranta orice isi doresc.

Pe Okazii.ro se tranzactioneaza sute de mii de telefoane, electronice, produse IT&C, haine, accesorii, obiecte de colectie sau de decor, articole sportive, masini si multe altele, noi sau second hand, diponibile in sute de categorii de produse.

#Okazii aniversare, #Okazii 12 ani , #Oferte internet