Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Telefonul Yahoo suna acum si pe internet

Telefonul Yahoo suna acum si pe internet

Yahoo si Linksys au lansat un nou model de telefon in Statele Unite, care ofera posibilitatea unor convorbiri gratuite pe internet, dar si a unor convorbiri realizate dupa modelul clasic, informeaza site-ul dailytimes.

Telefonul fara fir produs de Linksys, o diviziune a sistemelor Cisco, foloseste programul Yahoo Messenger pentru a accesa serviciile de internet incluzand telefonul online digital.

"Yahoo Messenger si Linksys ofera clientilor flexibilitatea de a telefona si de a primi apeluri telefonice gratuite prin internet de la acelasi telefon pe care il folosesc pentru liniile lor telefonice de acasa.", anunta Jeff Bonforte, director de comunicare al Yahoo.

Clientii au posibilitatea de a cauta pe internet numerele de telefon ale unor institutii de interes public, folosindu-si propriul cod postal prin care se conecteaza instantaneu apoi.

Apelurile telefonice dintre clientii Yahoo Messenger de oriunde din lume sunt gratuite, acesta fiind standardul pentru serviciile din Voice over Internet Protocol (VoIP) valabile pentru Skype, Google si Microsoft.

Popularitatea serviciilor VoIP i-a inspirat pe producatorii de specialitate sa realizeze telefoane adaptate acestor servicii.

"Impartasim aceleasi aceeasi viziune cu Yahoo de a nu implementa doar experienta telefoanelor pe internet, dar si de a oferi o combinatie valabila intre serviciile de internet si servicii pe care clientii le doresc cu adevarat.", a anuntat Tarun Loomba, marketing director al Linksys.

Telefonul este vandut deocamdata de catre Amazon pe piata online la un pret de 99.99 dolari, insa va fi pus in vazare la sfarsitul lunii noiembre si prin intermediul altor magazine online.

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1229 ori