Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Okazii.ro: Volumul tranzactiilor a crescut anul trecut anul trecut, iar trendul se va mentine

Okazii.ro: Volumul tranzactiilor a crescut anul trecut anul trecut, iar trendul se va mentine


Okazii.ro a inregistrat in anul 2013 o crestere a volumului tranzactiilor cu 20% comparativ cu anul trecut, iar pentru 2014, estimarile arata acesta va urma un trend ascendent pe Okazii.ro si se astepta la o crestere de aproape 25%.

Comparativ cu anul 2012, pe Okazii.ro numarul de produse a crescut in 2013 cu 100%, ajungand in momentul de fata la 2,8 milioane de produse noi si second hand, listate in toate categoriile platformei.

"Okazii.ro a devenit dintr-un site de produse second hand un mall cu magazine, oferind produse noi la preturi atragatoare. Astfel, in momentul de fata, raportul dintre produsele noi si cele second hand este pe Okazii.ro de 67% produse noi si 33% produse second hand. Suntem cea mai mare platforma de e-commerce din Romania, ne caracterizeaza siguranta oferita utilizatorilor, diversitatea de produse, preturile foarte bune pentru o gama variata de produse si numarul mare de vanzatori cu experienta din cadrul platformei ce formeaza o comunitate bine conturat", a spus Radu Sitaru, CEO la Netbridge Services, companie ce detine Okazii.ro.

Pentru a spori increderea in cumparaturile online din cadrul platformei, Okazii.ro a dezvoltat si dezvolta continuu servicii de siguranta: Garantia de Livrare, Plata online cu cardul, Sistemul de calificative si Utilizator verificat.

Topurile Okazii.ro

Anul trecut, 500.000 de romani au comandat telefonic cel putin un produs pe Okazii.ro, iar 140.000 de vanzatori persoane fizice si juridice au ales platforma Okazii.ro pentru a-si vinde produsele.

Topul celor mai cumparate produse in 2013 pe Okazii.ro
1. Smartphone iPhone
2. Smartphone Samsung
3. Adidasi
4. Cartile de beletristica
5. Tricourile
6. Monedele moderne
7. Tabletele

Cele mai multe tranzactii pe Okazii.ro s-au realizat in Bucuresti si Ilfov, fiind urmate de judetele Cluj, Timis, Iasi, Prahova, Constanta si Brasov.

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comert online din Romania, conectand milioane de cumparatori si vanzatori in fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,8 milioane de produse noi si second-hand in oferta a peste 140.000 de vanzatori si magazine online. In prezent, Okazii.ro este accesat de peste 4,2 milioane de vizitatori lunar.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1477 ori