Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Okazii.ro sarbatoreste 15 ani de activitate

Okazii.ro sarbatoreste 15 ani de activitate


Okazii.ro este unul dintre cele mai mari site-uri de comert online din Romania, cu peste 3 milioane de produse noi si second-hand, oferite de peste 140.000 de vanzatori si magazine online.

Pe 15 aprilie Okazii.ro implineste 15 ani de activitate, dovedindu-se unul dintre cele mai longevive site-uri de comert online din Romania, cu peste 3 milioane de produse aflate la vanzare, cu sute de magazine si mii de vanzatori activi.

Drumul inceput in primavara anului 2000 a fost marcat de diverse evenimente, adevarate repere in istoria site-ului si a online-ului romanesc, iar Okazii.ro a devenit un marketplace urias in care acum se intalnesc milioane de cumparatori si vanzatori din intreaga tara.

2000

Primul produs vandut pe Okazii.ro - o bicicleta Pegas;

2001

Primul telefon mobil vandut pe Internet in Romania;

2002

Prima licitatie caritabila pe Okazii.ro, in care s-a vandut un disc al formatiei "Pasarea Colibri";

2004

10.000 de produse puse in vanzare pe site;

2007

Lansarea site-ului de cadouri;

2008

Lansarea platformei de magazine online;

2009

1 milion de produse puse in vanzare;

2010

Se introduce plata cu cardul;

2011

2 milioane de produse puse in vanzare;

Se lanseaza serviciul Livrare Gratuita si distinctia de Vanzator Premium;
Cea mai mare licitatie caritabila: sunt vandute manusile purtate de Lucian Bute in meciul cu Jean-Paul Mendy pentru suma de 10.001 euro;

2012

Se organizeaza pentru prima data Black Friday pe Okazii.ro;

Se introduc serviciul Garantia de Livrare si serviciul de comanda telefonica;

2013

Sunt lansate aplicatiile pentru platformele mobile;

2014

Peste 3 milioane de produse puse in vanzare pe Okazii.ro; Se introduce plata in rate;

2015

Se aduc imbunatatiri platformei de magazine; Se simplifica procesul de punere in vanzare a produselor.

O caracteristica importanta a activitatii desfasurate de Okazii.ro consta in dezvoltarea permanenta a unor instrumente pentru cresterea calitatii mediului de tranzactionare.

Dintre acestea, amintim sistemul de calificative prin care utilizatorii isi pot crea un istoric si o reputatie buna pe site, serviciul Garantia de Livrare care a devenit un mecanism complet de protectie sau platforma de magazine care a fost imbunatatita recent.

Cresterea numarului de produse noi este un alt aspect important, in prezent acestea reprezentand doua treimi din totalul produselor listate pe Okazii.ro.

"Pentru perioada urmatoare avem si planuri legate de dorinta noastra de a oferi conditii cat mai avantajoase tuturor celor care vor sa creeze sau sa dezvolte o afacere online de succes", spune Radu Sitaru, CEO Okazii.ro.

Ca in fiecare an, Okazii.ro va sarbatori alaturi de utilizatorii sai, pregatind premii speciale pentru cei mai buni dintre vanzatori si pentru cumparatorii fideli.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1328 ori