MarketOnline s-a mutat in casa noua

Joi, 09 August 2007, ora 13:43
1648 citiri

Incepand cu 7 august 2007, MarketOnline isi asteapta clientii intr-o noua locatie, un sediu nou si spatios, situat pe Strada Silozului nr. 9, sector 2, Bucuresti, la doar 5 minute de Bucur Obor si 1 minut de intersectia Lizeanu / Stefan cel Mare.

Schimbarea de sediu vine ca urmare a cresterii spectaculoase a vanzarilor in cele 9 luni de la lansarea MarketOnline in noiembrie 2006, de la nici 10.000 de euro in luna lansarii, pana la peste 1.000.000 de euro in luna iulie 2007.

Pentru a putea oferi servicii de sapte stele a fost necesara o crestere a personalului, care numara acum peste 30 de specialisti in 4 departamente: documentare, relatii clienti, vanzari, logistica, pentru care fostul sediu din Bd. Koganiceanu era de mult insuficient.

Desfasurat pe o suprafata de 700 mp, din care 350mp dedicati exclusiv depozitarii, noul sediu al magazinului online www.marketonline.ro dispune atat de locuri de parcare cat si de accesibilitate din orice zona a Bucurestiului si este ideal pentru atingerea obiectivelor de vanzari pe anul 2007, respectiv al unei cifre de afaceri de 13,5 milioane de euro.

Interesul major aratat de-a lungul timpului fata de clienti se regaseste in noua locatie MarketOnline sub forma unui spatiu special creat pentru clienti, in care acestia beneficiaza de confortul si relaxarea pe care nu le vor regasi la nici un alt magazin clasic.

Odata cu noul sediu, MarketOnline ofera in luna august clientilor sai peste 20 de promotii unice, aflate acum pe stoc, dintre care recomandam monitorul LCD Samsung SyncMaster 223BW la pretul de 933 RON, PDA-ul Eten X500+ cu numai 1.629 RON si aparatul foto digital Canon PowerShot S5 IS la incredibilul pret de 1429 RON.

Gamerii vor indragi monitorul LCD Samsung SyncMaster 223BW datorita ratei de contrast de 3000:1 si a unui timp de reactie de numai 5 milisecunde. Are functii utile atat pentru uz profesional, cat ?i pentru aplicatiile multimedia sau jocuri, o proportie de 16:10 a ecranului, input dual DVI-D si analog, precum si compatibilitatea cu noul standard HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection).

Noul PDA Eten X500+ , un veritabil telefon-pocketPC, ofera cea mai buna combinatie de avantaje, precum o mai mare suprafata de utilizare, camera de 2 megapixeli cu auto-macro imbunatatit, dar si ultima versiune de Windows Mobile 6.0, toate intr-un "ambalaj" ultra-subtire ce va ofera divertisment, comunicare si productivitate "on the move" dar si un cost mult mai mic decat multe telefoane simple.

Noul aparat foto Canon PowerShot S5 IS, fabricat in Japonia, are un zoom optic de 12x - 432 mm apertura (plus cel 4x digital), motor silentios sonic (USM) si senzorul nou de 8 megapixeli, procesorul Digic III ce include tehnologii avansate de reducere a zgomotului.

Bloombiz

Bloombiz.ro Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.