Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MarketOnline creste cu peste 70% pe saptamana!

MarketOnline creste cu peste 70% pe saptamana!
E cald si amorteala, suntem toropiti si parca totul in jur se misca mai lent. Nu si la MarketOnline - unicul magazin online de sapte stele, unde viata este mai tumultoasa ca oricand. MarketOnline a crescut intr-o saptamana cat altii in sapte ani, cunoscand cea mai mare crestere din ultima saptamana dintre toate siturile de comert electronic.

De peste o saptamana, MarketOnline cunoaste o crestere spectaculoasa. Astazi, 19.06.2007, conform studiului de analiza de pe site-ul trafic.ro, numarul vizitatorilor MarketOnline a crescut cu peste 12.500 fata de saptamana trecuta, urcand de pe locul 19 pe locul 14 in sectiunea de comert electronic, iar pana la sfarsitul saptamanii este probabil sa intre in topul primelor 10 situri din categorie.

Aceasta crestere se datoreaza serviciilor de sapte stele pe care MarketOnline le ofera, clientilor sai. "Am elaborat un set de reguli de buna conduita ce trebuie respectate in relatia cu clientii de catre toti angajatii companiei noastre", ne declara cu 6 luni in urma, cu ocazia lansarii www.marketonline.ro, dl. Mugur Cosmin Frunzetti, managing partner MarketOnline. Untitled-1_2.jpg

Acest set de reguli se regaseste in conceptul de sapte stele cu care MarketOnline v-a obisnuit deja: 1 - "Spunem intotdeauna DA clientilor", 2 - "Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra", 3 - "Comunicam intotdeauna adevarul", 4 - "Respectam intocmai promisiunile facute", 5 - "Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri", 6 - "Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie", 7 - "Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute". Regulile stabilite de MarketOnline au scopul de a asigura servicii de calitate pentru toti clientii sai, fara a practica discriminari de orice natura si sunt respectate de catre managerii companiei ce administreaza site-ul si de catre toti consultantii de vanzari.

MarketOnline se deosebeste de celelalte magazine prin implementarea unui concept complet nou pe piata romaneasca. Vom completa informatiile despre MarketOnline pe masura ce vom aduna reactiile clientilor nostri. Ne vom construi istoria pe baza afirmatiilor si pe baza sugestiilor facute de ei. Istoria MarketOnline se construieste acum, impreuna cu tine.

BloombizTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1187 ori