Lentilele de contact, acum disponibile si in magazinele online

Luni, 01 Februarie 2016, ora 09:00
1677 citiri
Lentilele de contact, acum disponibile si in magazinele online

In ultimii ani, cumparaturile online au devenit tot mai populare in randul romanilor, in ciuda scepticismului de care acestia au dat dovada atunci cand s-au lansat primele magazine virtuale.

Lipsa de incredere a cumparatorilor a scazut treptat, pe masura ce distribuitorii online s-au aliniat standardelor impuse in ceea ce priveste calitatea si de promptitudinea.

Printre obiectele pe care romanii prefera sa le achizitioneze online se numara acum si cele ce tin de sanatate, asa cum sunt lentilele de contact, pe care le comercializau pana nu demult doar magazinele clasice de optica medicala.

Acest lucru se intampla tocmai din cauza sensibilitatii acestui produs si a necesitatii unei garantii a calitatii. Cand vine vorba de sanatate cei mai multi dintre noi vor sa stie ca au parte de cele mai bune produse. Din fericire, exista magazine specializate pe aceasta nisa, care le ofera clientilor lor produse identice cu cele din magazinele fizice de optica medicala.

Daca te numeri si tu printre persoanele care folosesc lentile de contact, iata raspunsurile la cateva dintre cele mai frecvente intrebari ale potentialului public al acestor magazine:

De ce e mai simplu sa comanzi online decat sa vizitezi magazinele de optica medicala?

Diferenta cumparaturilor clasice fata de cele online este avantajoasa, inainte de toate, in ceea ce priveste timpul. Daca pentru a-ti achizitiona produse dintr-un magazin fizic esti uneori nevoit/a sa infrunti traficul sau sa iti petreci minute bune stand la coada, magazinele virtuale iti ofera posibilitatea sa iti achizitionezi produsele dorite in doar cateva secunde. In plus, acestea iti vor fi livrate acasa sau la birou in cel mai scurt timp posibil.

Care este calitatea lentilelor de contact comercializate online?

Lentilele de contact din magazinele virtuale Alensa sunt identice cu cele pe care le comercializeaza magazinele clasice de optica medicala. Calitatea este foarte importanta pentru cumparatori, iar cei care vand tin cont de acest aspect in mod special.

In plus, magazinele virtuale sunt supuse acelorasi norme si reglementari care se aplica si in cazul magazinelor clasice de optica medicala, iar Oficiul pentru Protectia Consumatorului are datoria de a se asigura ca acestea sunt respectate si de a-i proteja pe cumparatori.

De ce sunt lentilele de contact mai ieftine in magazinele virtuale?

Pare o utopie sa poti achizitiona aceleasi produse la un pret mai mic si sa scapi de corvoada deplasarilor in oras, in acelasi timp. Preturile reduse pe care le practica magazinele virtuale care comercializeaza lentile de contact sunt insa justificate de doi factori importanti.

Primul este acela ca acestea se aprovizioneaza direct de la distribuitori si ca beneficiaza de discounturi substantiale, datorita cantitatilor mari pe care le cumpara. Cel de-al doilea factor se refera chiar la costurile reduse de depozitare si de intretinere; daca magazinele clasice platesc adesea chirii exorbitante si sunt nevoite sa ia in calcul aceste costuri atunci cand isi calculeaza adaosul comercial, magazinelor virtuale le lipsesc aceste cheltuieli.

Prin urmare, isi permit sa aiba un adaos mai mic si sa conteze pentru cantitatea de produse vandute pentru a-si atinge targetul de profit.

Ce se intampla in cazul in care lentilele de contact comandate nu corespund standardelor de calitate sau descrierii de pe site ori, pur si simplu, nu sunt compatibile sau potrivite pentru cumparator?

Pe site-urilor de incredere produsele pot fi returnate in termenii si conditiile stabilite de proprietari si enuntate in site pentru utilizatorii acestuia. In cazul unor produse mai speciale, asa cum sunt lentilele de contact TopVue, acestea pot fi returnate doar daca nu s-au deteriorat si daca sunt ambalate corespunzator.

In cazul oricarui retur, cumparatorul trebuie sa faca dovada achizitiei de la unul dintre magazinele Alensa. Nu toate categoriile de lentile de contact pot fi returnate pentru recuperarea banilor, asa ca cel mai bine ar fi sa verifici direct pe site aceste informatii. Trebuie sa mai stii si ca, in cazul retururilor, cumparatorii sunt cei care suporta costurile de transport.

#lentile contact magazine online, #magazin online optica medicala , #Magazine online