Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

eMag trece la ePayment

eMag trece la ePayment

eMAG.ro, unul dintre cele mai importante magazine online din Romania si GECAD ePayment International, integrator de solutii pentru comert electronic, lider al pietei locale de profil, anunta volume ridicate de tranzactii prin Internet, achitate cu cardul bancar in perioada de vara.Este cunoscut faptul ca vanzarile clasice in magazine fizice stagneaza in majoritatea industriilor in perioada iunie-august. In acest context, sumele tranzactionate exclusiv online prin card in luna august prin eMAG.ro au atins si 10.000 EUR pe saptamana, o crestere de aproximativ 300% fata de aceeasi perioada in 2005 si 200% fata de media lunara din prima jumatate a anului curent.

Colaborarea intre eMAG.ro si ePayment pentru segmentul de plati online a debutat in luna august si se inscrie in eforturile ambelor companii de promovare a comertului electronic in Romania si a cardului ca modalitate de plata.

Platforma de comert electronic dezvoltata de GECAD ePayment ofera siguranta si confortul necesare in timpul unei tranzactii online pe care un client le asteapta cand intra intr-un magazin pe Internet. In plus, instrumentele de marketing puse la dispozitia comerciantului fac posibile diversificarea si adaptarea serviciilor la nevoile clientilor. ePayment® integreaza toate instrumentele necesare activitatii comerciale online si se adreseaza tuturor celor care vor sa inceapa sau sa extinda o afacere in mediul Internet romanesc.

Cifra tranzactionata in luna august a acestui an prin magazinul eMAG.ro se inscrie in tendinta generala de dezvoltare a comertului electronic in Romania.

Conform datelor disponibile la nivel de industrie, numarul magazinelor online este in crestere in Romania, in prezent numarul lor fiind estimat la 800. O tendinta pozitiva se observa si in ceea ce priveste deschiderea cumparatorilor catre metode alternative de plata A- pentru 2006 specialistii GECAD ePayment asteptandu-se la o crestere cu peste 25% fata de 2005 a valorii tranzactiilor efectuate online cu card bancar, in magazinele virtuale romanesti.

PC Forum

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1039 ori