Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cristian Herghelegiu a preluat functia de director executiv al distribuitorului Gecad Net

Cristian Herghelegiu a preluat functia de director executiv al distribuitorului Gecad Net


Fostul sef al magazinului online elefant.ro, Cristian Herghelegiu, a preluat pozitia de director executiv al companiei Gecad Net, distribuitor de software si furnizor de servicii IT pentru segmentul companiilor mici si mijlocii din Romania.

Herghelegiu a mai lucrat in companii precum Microsoft Romania, dar si in domeniul eCommerce la PayU Romania si elefant.ro, potrivit unui comunicat al Gecad Net.

"Obiectivul principal este de a creste prezenta companiei pe piata locala, de a dezvolta noi directii de business si parteneriate care sa consolideze pozitia companiei de lider pe furnizorilor de solutii si servicii IT catre firmele mici si mijlocii. Pe termen lung vom evalua oportunitatea introducerii de produse si servicii si pe alte piete din regiune", a declarat, in comunicat, Herghelegiu.

Gecad Net va continua ca dezvoltare strategica sa includa in oferta sa mai multe servicii bazate pe cloud. Compania a incheiat primul semestru al acestui an cu o cifra de afaceri in crestere cu 15% fata de 2012 si este specializata in comercializarea si implementarea aplicatiilor software, furnizeaza optiuni adecvate de licentiere, servicii IT integrate, servicii de audit website sau aplicatie web si asigura solutii profesionale de securitate IT.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1213 ori