Wikipedia a reusit: A strans 20 de milioane de dolari si isi poate continua activitatea

Miercuri, 04 Ianuarie 2012, ora 20:01
1067 citiri
Wikipedia a reusit: A strans 20 de milioane de dolari si isi poate continua activitatea
Wikipedia a reusit: a strans 20 de milioane de dolari si isi poate continua activitatea

Campania de strangere de fonduri organizata in 2011 pentru a salva Wikipedia de la inchidere a dat roade. S-au strans nu mai putin de 20 de milioane de dolari, iar una dintre cele mai mari enciclopedii online gratuite isi poate continua activitatea, folosind banii pentru rezolvarea problemelor financiare, dar si pentru dezvoltarea unor proiecte noi.

Conform publicatiei britanice Huffingtonpost.com, peste 1 milion de oameni din intreaga lume au contribuit cu bani pentru strangerea celor 20 de milioane de dolari din cadrul campaniei anuale de strangere de fonduri organizate de fundatia Wikimedia (o organizatiei non-profit).

Wikipedia este una dintre cele mai mari enciclopedii online care ofera acces gratuit si doreste sa ramana in continuare asa. Tocmai de aceea, James Wales, fondatorul ei, a preferat sa recurga la o campanie de strangere de fonduri si sa evite astfel sa vanda publicitate pe site

Citeste mai multe despre Wikipedia a reusit: a strans 20 de milioane de dolari si isi poate continua activitatea pe Hit.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Wikipedia strangere fonduri, #Wikipedia donatii, #wikipedia , #Investitii IT