Webstock - cel mai mare festival de social media din Romania!

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 15:43
1279 citiri

Comunitatea oamenilor activi in mediul online isi da intalnire la o noua editie Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Festivalul de Internet va avea loc pe 29 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.

Conferintele Webstock

La fel ca in fiecare an, prima parte a zilei aduce pe scena eroi din online si offline, oameni care nu au mers pe drumurile conventionale si care, prin dedicarea si pasiunea pe care le-au investit in proiectele lor, vor oferi audientei o doza de inspiratie.

Anul acesta, Webstock este deschis de doua sesiuni axate pe temele Social Media Talk si Finding Inspiration. Urmeaza 6 micro-conferinte ce se vor desfasura in paralel, pe 3 sectiuni, si vor aborda urmatoarele teme: Influencer Marketing, Blogging, Instagram, Best practices, New digital ideas, Visual marketing.

Conferintele sunt un maraton de noutati si de inovatie in online si au ca scop sa contureze o imagine completa a modului in care mediul digital a evoluat in ultimul an. De aceea, programul aduce pe scena Webstock profesionisti din cele mai diverse arii, oameni care exceleaza in domeniile in care isi desfasoara activitatea si care au dobandit o vizibilitate crescuta datorita online-ului.

Printre speakerii de anul acesta se numara: Alex Galmeanu (fotograf), Lucian Mindruta (jurnalist), Matei Dima (Bromania), Marius Manole (actor), Ionut Budisteanu (inventator), Dr. Catalin Cirstoveanu (Marie Curie), Ionut Polexe (Roton), Dragos Stanca (Thinkdigital), Andrei Selaru (video blogger), Vali Petcu (zoso.ro), Florin Boldescu (Raiffeisen Bank Romania), Andrei Ungureanu (Coca-Cola Romania), Alexandru Negrea (Social Smarts). Lista completa a speakerilor este disponibila pe www.webstock.ro.

Gala Webstock Awards

La final de zi, va avea loc Gala Webstock Awards, cea mai inedita competitie din mediul online romanesc, in cadrul careia vor fi premiate proiectele din mediul digital care s-au remarcat in ultimul an prin creativitate si originalitate.

De asemenea, in cadrul galei va fi desemnata si ABSOLUT Online Personality of the Year, acea persoana care s-a remarcat atat in online, cat si in offline prin proiectele initiate si prin comunitatea puternica pe care a construit-o in jurul sau.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Raiffeisen Bank, HP Romania, McDonald's, Coca-Cola Romania, Bitdefender, LG, Beck's, Siviero Maria, Gerovital, IQOS, Ford, ABSOLUT, Uber si Syscom Digital.

Evenimentul poate fi urmarit online pe www.webstock.ro, incepand cu ora 09:00.

Pentru a fi la curent cu ce se intampla la Webstock, puteti urmari pagina oficiala de Facebook: www.facebook.com/webstock, contul de Instagram: www.instagram.com/webstockro si contul de Twitter: www.twitter.com/webstockro.

#Webstock , #Internet Romania