Nozomi Networks si Veracomp se aliaza pentru a oferi solutii avansate de securitate cibernetica pentru mediile OT & IoT din Romania

Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 14:17
1007 citiri
Nozomi Networks si Veracomp se aliaza pentru a oferi solutii avansate de securitate cibernetica pentru mediile OT & IoT din Romania

Veracomp a semnat recent acordul de distributie pentru Romania cu Nozomi Networks Inc., lider in securitate OT si IoT, extinzandu-si astfel portofoliul cu un set de solutii de securitate cibernetica extrem de bine apreciate de catre companii care activeaza in sectorul industrial, productie, energie si utilitati.

"Ultimele decade au plasat securitatea cibernetica in topul prioritatilor celor mai multe organizatii si companii moderne. Transformarea digitala accelerata nu a facut decat sa sublinieze rolul major al acesteia. Intre obiective precum imbunatatirea experientei clientilor, extinderea afacerii si confortul utilizatorilor si siguranta bunurilor din retea, securitatea isi mentine importanta vitala. Ca atare, in calitate de distribuitor consultativ de solutii, misiunea noastra este sa livram cele mai avansate solutii si servicii care sa sustina si sa permita dezvoltari ale mediului digital", mentioneaza Bogdan Sarbu, Business Unit Manager, Veracomp.

Recunoscut ca lider in piata solutiilor de securitate OT si IoT, Nozomi Networks este apreciat pentru vizibilitatea operationala superioara, detectarea avansata a amenintarilor OT si IoT si forta pe care o asigura implementarile solutiilor sale. Solutiile Nozomi Networks sustine in prezent peste 17 milioane de dispozitive in mii de instalatii din energie, productie, minerit, transport, utilitati, automatizarea cladirilor, orase inteligente si infrastructura critica.

Solutiile Nozomi Networks sunt implementabile local si in cloud si acopera infrastructuri IT, OT si IoT, asigurand automatizarea unor procese complexe de inventariere, vizualizare si monitorizare a retelelor industriale prin utilizarea inovatoare a inteligentei artificiale. Prin implementarile sale, solutiile Nozomi nu se rezuma la securitatea cibernetica, ci includ depanarea, gestionarea activelor si intretinerea predictiva.

"Pentru a tine pasul cu nevoile si tendintele pietei, Veracomp si-a extins constant portofoliul de vendori si solutii de securitate, asigurand astfel retelei sale de parteneri posibilitatea de a se dezvolta si de a accesa noi oportunitati de afaceri. Completam noile solutii din portofoliu cu un set valoros de instrumentele educationale, de training si de marketing. De la vizibilitate si identificarea amenintarilor pana la analize predictive, solutiile Nozomi Networks promit sa fie o excelenta optiune pentru companiile moderne care pun pret pe securitatea infrastructurii si a clientilor sai", completeaza Bogdan Sarbu.

"Veracomp este un partener de incredere pentru resellerii cu valoare adaugata din intreaga Europa Centrala si de Est. Suntem incantati ca din acest moment solutiile avansate de securitate OT si IoT Nozomi Networks vor fi prezente in portofoliul Veracomp," declara Directorul Regional de Vanzari al Nozomi Networks, Sergio Leoni. "Partneriatul cu Veracomp este un pas important care ne va permite sa raspundem mai bine cererii tot mai mari a pietei pentru solutiile noastre de top."

#veracomp, #solutii cibernetica, #it, #romania , #Internet Romania