Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noaptea Muzeelor a beneficiat de propria aplicatie

Noaptea Muzeelor a beneficiat de propria aplicatie


Cocoa Platypus a realizat prima aplicatie de check-in dezvoltata strict pe un eveniment, cu locatii prestabilite, din Romania. Check-in the Galaxy a fost lansata cu ocazia Noaptii Muzeelor si a fost gandita sub forma unui concurs Samsung pentru toti utilizatorii de smartphone sau tableta.

Sistemul de check-in a fost dezvoltat special pentru aceasta aplicatie, care conditiona prezenta utilizatorilor la cel putin trei dintre cele sase locatii prestabilite: Biblioteca Nationala, Muzeul National de Arta, Muzeul Taranului Roman, Observatorul Astronomic "Amiral Vasile Urseanu", Muzeul National de Arta Contemporana, Muzeul Tehnic "Prof. Ing. Dimitrie Leonida". Toti participantii care au accesat aplicatia si au dat check-in la cel putin doua muzee, plus Biblioteca Nationala au intrat automat intr-un concurs cu premii.

Check-In the Galaxy a putut fi accesata scanand un QR code din locatiile participante, doar in noaptea evenimentului, aceasta fiind functionala pe orice tip de smartphone sau tableta.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1353 ori