Intalneste specialisti internationali la Digital Marketing Forum

Marti, 19 Februarie 2013, ora 16:55
3984 citiri
Intalneste specialisti internationali la Digital Marketing Forum

Primul eveniment de promovare in mediul online din Romania, Digital Marketing Forum, promite in 2013 cel mai avansat si consistent program de conferinte, dedicat practicienilor in marketing cu un nivel de know-how mediu si avansat.

Editia din acest an reuneste, pe 6 si 7 martie, la Crowne Plaza Hotel, specialisti internationali si locali care vor prezenta solutii concrete, idei aplicabile si studii de caz care au avut rezultate demne de urmat.

"Scopul conferintei este acela de a arata ca Internetul are un aport important la vanzarile companiilor. Exista solutii testate si tactici noi care merita aplicate, despre care nu s-a mai vorbit in alte conferinte. Veti vedea mari studii de caz si sesiuni interactive, menite sa rezolve provocarile actuale ale oamenilor de marketing in mediul digital", spune Cristian Manafu, managing partner Evensys.

Prima zi, 6 martie, cuprinde o conferinta si trei seminarii de tip "fast-track", care pune accentul pe noile idei si instrumente pe care le au brandurile pentru optimizarea campaniilor online. Dintre temele abordate la conferinta: solutii pentru campaniile multi-channel, tactici pentru optimizare conversiilor, strategii pentru optimizare campaniilor de search marketing, eficienta in Facebook marketing.

Cea de-a doua zi, 7 martie, este dedicata workshop-ului intensiv Digital Marketing Excellence, in care vor fi prezentate atat elementele si strategiile de baza ce pot fi folosite in marketingul digital integrat, cat si strategii mai avansate despre gestionarea corecta a platformelor web 2.0. Workshop-ul va fi sustinut de Jeremy Spiller, trainer si consultant pentru Econsultancy, cu o experienta de 17 ani in domeniul digital.

Printre vorbitorii care vor participa la eveniment se numara: Jeremy Spiller, Consultant, Econsultancy UK, Nir Refuah, VP Creative, McCann Digital Tel Aviv, Raluca Kisescu, Marketing Manager, Avon, Adrian Alexandrescu, Managing Partner, Interactions, Albert Hupa, President IRC, Alexandru Cernatescu, CEO, Head of Strategy, Infinit Solutions Agency, Stefanos Karagos, Founder Xplain, Radu Ionescu, Creative Director, Kinecto, Mihai Gongu, Creative Director, GMP Advertising, Gabriel Nedelea, Managing Director, Metromind, Costin Radu, Managing Partner, The Geeks, Alexandru Negrea, Social Media Manager, BCR, Andrei Georgescu, Managing Partner, White Image, Ionut Munteanu, PPC Specialist si Trainer, Webdigital, Ionut Oprea, Managing Partner, Facebrands.

Pentru al saselea an consecutiv, evenimentul prezinta rezultatele studiului "Online Leading Brands", realizat in colaborare cu Gemius Research. Studiul va dezvalui cum se vad pe web principalele branduri locale si internationale din 4 industrii majore: banci & asigurari, personal care, auto si telecomunicatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#digital marketing forum 2013, #promovare mediu online Romania , #Internet Romania