Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Marti, 10 Mai 2016, ora 13:09
2357 citiri
Cine sunt expertii care vin la Bucuresti si ce se va discuta la cel mai mare festival dedicat internetului, ICEEfest 2016

Cu exact o luna inainte de debutul festivalului, ICEEfest publica astazi pe site-ul oficial - www.icefest.com - principalele subiecte pe care le va acoperi in acest an.

Lista subiectelor si a speakerilor confirmati este AICI.

Cel mai amplu festival din regiune dedicat Internetului si impactului major pe care acesta il are in economie, comunicare si in aproape toate aspectele vietii de zi cu zi numara anul acesta 5 ani de la lansare cu o agenda extrem de intensa.

Categoria gigantilor globali va fi reprezentata de nume precum Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, Yahoo si Tumblr iar cea a companiilor care au schimbat modul in care functioneaza industrii ca muzica, turismul sau transportul urban de Shazam, Maker Studios, Tripadvisor sau Uber.

Zona jurnalism si content online va fi analizata de reprezentanti ai CNN, Euronews, BBC, Eurosport, Discovery Channel, Vice, Le Monde, Corriere della Sera, RTL, Dogan sau Ringier.

Creativitatea in comunicare va fi adusa de autori ai unora dintre cele mai viralizate campanii digitale: The Zoo (Google), R/GA, DDB, BBH Live, Lola MullenLove, Catapult, Palladium, 4 Wise Monkeys si altii.

Nu lipseste nici zona dedicata realitatii virtuale, unde vom afla despre cele mai noi de la companii precum Hololens, Khora, Grand Visual, Inition, Design4Real, WildBytes, Discovery AR, Happy Finish si altele.

Anul acesta, ICEEfest lanseaza si un eveniment-satelit important, ICEEhealth, dedicat in exclusivitate impactului tehnologiei si al internetului in lumea medicala. Aici vor prezenta companii precum Human Ecosystems, Deamjay, Omixy, Mira Rehab, Skin Vision sau Quealth.

eCommerce si marketingul avansat dedicat vanzarilor online va fi analizat, pe langa Google si Facebook, de experti de la House of Kaizen, uSwitch, Verve, Hotjar si altii.

Tehnologiile complexe de marketing si distributie de continut sunt si ele reprezentate prin AppNexus, Xaxis, Ooyala, Sizmek, Criteo, Sociomatic, Mather Economics, Playbuzz, Centro, RavDefender si multe altele.

Festivalul care dureaza doua zile, in 9 si 10 iunie, va contine de asemenea zone dedicate investitiilor si start-up-urilor, dar si muzicii, filmului si comediei.

ICEEfest a ajuns la a 5-a editie si este organizat, inca de la lansare, in parteneriat cu Orange. Printre cei mai importanti sustinatori ai festivalului se mai numara anul acesta Volkswagen, BCR, XAXIS si Prometheus.

Festivalul este inca deschis la parteneriate, detalii aici. De asemenea, proiectele aflate la inceput de drum pot sa se promoveze la festival in cadrul unei oferte dedicate lor, disponibila aici.

#ICEEfest 2016 participanti, #ICEEfest 2016 speakeri, #ICEEfest 2016 invitati , #Internet Romania