Hackerii ameninta: Lansam cel mai mare atac de pana acum!

Vineri, 20 Ianuarie 2012, ora 17:00
1496 citiri
Hackerii ameninta: Lansam cel mai mare atac de pana acum!

Site-ul de Internet al Departamentului american al Justitiei si cel al FBI au fost victimele unor atacuri informatice, vineri, dupa ce agentii federali i-au arestat pe liderii Megaupload.com si au inchis acest site de sharing.

Ca raspuns la actiunea FBI, gruparea de hackeri Anonymous a anuntat ca va viza, in urmatoarele atacuri informatice, site-ul de Internet al Departametului de Justitie si pe cel al FBI, relateaza CNN.

"Noi, Anonymous, lansam cel mai mare atac de pana acum, impotriva paginilor de Internet ale administratiei si ale celor din industria muzicala", a scris grupul pe Twitter. "Credea FBI ca va scapa cu asta? Trebuiau sa se astepte la noi".

Un purtator de cuvant al Departamentului de Justitie, a declarat ca serverele de Internet "arata o crestere importanta a activitatii, rezultand o degradare a serviciilor".

"Departamentul incearca sa mentina site-ul functional in timp ce investigheaza originea activitatilor, fiind considerate activitati malitioase pana cand vom stabili cu exactitate punctul de plecare a acestora", a mentionat purtatorul de cuvant.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#anonymous, #atac Anonymous, #atac cibernetic FBI, #hackeri anonymous , #Internet hacking