Anonymous ataca site-ul Curtii Constitutionale ungare si modifica noua Constitutie

Luni, 05 Martie 2012, ora 10:30
1754 citiri
Anonymous ataca site-ul Curtii Constitutionale ungare si modifica noua Constitutie

Grupul de hackeri Anonymous a schimbat pasaje din noua Constitutie ungara pe site-ul de Internet al Curtii Constitutionale, afirma duminica portalul Index, citat de MTI.

Potrivit Index, hackerii au adaugat cateva pasaje in Legea Fundamentala, cum ar fi stipularea ca cei care lucreaza in domeniul IT se pot pensiona la varsta de 32 de ani si ar trebui sa aiba pensii echivalente cu 150 la suta din salariu.

O alta sectiune noua sustine ca Anonymous si alte grupuri informatice inrudite ar trebui sa lupte impotriva amenintarilor interne si externe impotriva tarii.

"Dictatorii reprezinta perioade scurte din istorie. Poporul are dreptul sa elimine tirania sau sa se revolte impotriva ei", sustine versiunea "revizuita" a Constitutiei.

Textul piratat a fost indepartat de pe site-ul Curtii Constitutionale, a declarat seful serviciului de presa Andras Sereg pentru MTI.

Gruparea Anonymous a lansat mai multe atacuri informatice impotriva site-urilor unor firme de securitate, organizatii sau agentii guvernamentale din intreaga lume. Interpol a arestat miercuri 25 dintre membrii grupului in Europa si America de Sud.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Anonymus site Curtea Constitutionala Ungaria, #Anonymus constitutie Ungaria, #atac Anonymous , #Internet hacking