Mozilla lanseaza Firefox 9 pentru Android

Joi, 22 Decembrie 2011, ora 20:42
1224 citiri
Mozilla lanseaza Firefox 9 pentru Android

Mozilla a lansat Firefox 9 pentru dispozitivele Android, noua versiune aducand noi schimbari mai ales in ceea ce priveste interfata cu utilizatorul.

Printre noile schimbari aduse de versiunea de Firefox 9 se numara mutarea tab-urilor pentru ferestre in stanga ecranului. Acestea apar sub forma de miniaturi, in timp ce versiunea completa a paginii active este prezentata in mod maximizat folosind spatiul ramas, scrie electronista.com.

Daca utilizatorii intorc tableta in modulul "portrait", browserul plaseaza taburile intr-un meniu aflat in partea de stanga sus a ecranului, care se ascunde, daca nu este folosit. Meniul "Action Bar" le ofera utilizatorilor acces la optiuni de configurare, componente Add-in, lista de download, precum si la colectia de fisiere bookmark.

O alta noutate a versiunii de Firefox 9 este faptul ca se bucura de un suport extins pentru tehnologiile HTML 5, datorita caruia se pot face activitati diferite cu ajutorul camerei foto prezenta pe majoritatea dispozitivelor Android. De exemplu, se pot face poze care sa fie apoi incarcate in pagina de profil a unei retele de socializare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#firefox mozilla android, #firefox 9, #lansare firefox 9 android , #Internet Browser