Fondatorul Megaupload va sarbatori cu fanii deblocarea fondurilor

Miercuri, 15 August 2012, ora 17:00
1327 citiri
Fondatorul Megaupload va sarbatori cu fanii deblocarea fondurilor

Fondatorul portalului Megaupload, Kim Dotcom, a anuntat ca trei simpatizanti ai sai din retelele de socializare vor fi alesi sa-i viziteze casa, cand fondurile lui vor fi deblocate de justitia neo-zeelandeza, informeaza miercuri EFE.

"Cand fondurile mele vor fi deblocate voi gazdui trei simpatizanti ai mei in vila mea Dotcom", a scris pe Twitter, creatorul Megaupload care a postat alaturi o poza cu vila lui din afara orasului Auckland.

Informaticianul german, a carui extradare este ceruta de SUA pentru piraterie si aflat in libertate conditionata in Noua Zeelanda, este un utilizator fidel al retelelor de socializare unde anunta diferite proiecte, face comentarii privind procesul sau sau ii infiereaza pe opozantii sai.

Duminica trecuta el a anuntat, via Twitter, crearea unui nou portal de descarcare de pe Internet 'mai mare, mai bun si mai rapid, suta la suta sigur si imparabil' care se va numi Megabox.

Adresa si microblogul sau "@KimDotcom" are peste 110.000 de simpatizanti, iar adresa lui de pe Facebook depaseste 3.600 de prieteni.

#deblocare fonduri Megaupload, #proces piraterie Megaupload , #Infractiuni online