Cine sunt Anonymous Romania si ce vor de la romani?

Luni, 20 Februarie 2012, ora 08:23
4027 citiri
Cine sunt Anonymous Romania si ce vor de la romani?

Cine sunt cei de la Anonymous Romania? Sunt hackeri sau nu? Cati sunt si de ce au ales sa fie "anonimi"? Care este diferenta dintre Anonymous si AnonOps? Nu in ultimul rand, ce le pregatesc Anonymous romanilor si ce vor de la ei?

Sunt intrebari care, nu o data, ne-au venit in gand in timp ce urmaream ultimele mesaje sau actiuni ale celebrilor Anonymous. Din fericire, cei de la Anonymous Romania - AnonOps si-au facut putin timp liber in programul "incarcat" si au acordat Ziare.com primul lor interviu din Romania!

Ce sunteti? Ce-i drept, vi s-a pus stampila de hackeri, dar nu sunteti chiar hackeri. Asadar, ce sunteti? Incerc si un "Cine sunteti?"...

Suntem oameni simpli, unii au slujbe, altii sunt elevi, altii someri (de fapt, majoritatea cred ca sunt someri), si tot asa... Insa nu stim niciun fel de detaliu despre fiecare... Chiar si astea pot fi detalii false.

De ce ati ales sa purtati masti asemeni celei a revolutionarului Guy Fawkes, asa cum apare in filmul "V de la Vendetta"? Lasand la o parte ilegalitatile pe care le faceti prin spargerea diferitelor site-uri publice sub protectia anonimatului, credeti ca masca revolutionara se potriveste razboiului pe care l-ati pornit?

Masca revolutionara Guy Fawkes este doar un logo, insa filmul "V for Vendetta" il recomandam fiecarui cetatean, inclusiv celor care mananca r***t pe unele site-uri despre activitatile noastre!

Citeste mai multe despre Cine sunt Anonymous Romania si ce vor de la romani? pe Ziare.com.

#Anonymus Romania, #hackeri Anonymus, #anonymus site , #Infractiuni online