Studiu: PayPal bate Google pe piata tranzactiilor online

Vineri, 18 Mai 2012, ora 12:31
1629 citiri
Studiu: PayPal bate Google pe piata tranzactiilor online

PayPal proceseaza 60% din tranzactiile online, Google Checkout este cel mai rapid mod de tranzactionare, si cei mai ghinionisti utilizatori au fost nevoiti sa asptepte si 92 de secunde pentru finalizarea achizitiei online.

Acestea sunt doar o parte din concluziile unui studiu realizat de New Relic, realizat pe 65.000 de tranzactii online efectuate pe 21.000 de aplicatii web, scrie Venturebeat.

Potrivit acestui studiu, PayPal este cel mai mare procesator de plati online. In perioada analizata, PayPal a fost utilizat in peste 66.000 de plati, de trei ori mai mult decat urmatorul competitor, Authorize.net. Google Checkout a ocupat a cincea pozitie cu peste 3.400 de plati.

Cu toate acestea, Google Checkout este desemnat castigator la categoria viteza. Durata medie de finalizare a unei plati cu Google Checkout este de 26 de secunde. In mai putin de un sfert de minut Google trebuie sa colecteze si sa transfere informatiile persoanale necesare: nume, adresa, numarul de card, detalii de cumparare, etc catre institutia financiara.

Ca capatul opus, Eway.com detine recordul celui mai lent soft. Finalizarea unei plati ar putea dura si 92 de secunde. Datacash si USAepay.com nu sunt departe de acest record, cu 89 si 56 de secunde.

"Viteza este esentiala in tranzactiile online, intrucat problemele sau timpul prea lung pana la finalizarea unei tranzactii ar putea duce la pierderea unui client", a adaugat John Essex.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#studiu New Relic, #studiu tranzactii online, #softuri tranzactii online , #Cumparaturi online