Peste 300 de comercianti online introduc platile in rate fara dobanda

Miercuri, 30 Iunie 2010, ora 17:18
2723 citiri
Peste 300 de comercianti online introduc platile in rate fara dobanda

Dupa ce eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania, a implementat in luna iunie platile in rate fara dobanda in parteneriat cu GE Garanti Bank, pana la finele acestui an alti peste 300 de comercianti pe Internet vor lansa noua metoda de plata, conform estimarilor Netopia Sistem.

Astfel, posesorii cardurilor de credit Bonus Card de la GE Garanti Bank vor putea achizitiona in 2 pana la 12 rate fara dobanda produsele din peste 300 de magazine online partenere mobilPay.ro.

Noua solutie de plata vine astfel in intampinarea comerciantilor online in contextul actualei crize economice.

"Posibilitatea ca utilizatorii sa efectueze cumparaturi in rate va sustine comerciantii in aceasta perioada economica dificila si ii va ajuta sa isi creasca vanzarile", a declarat Antonio Eram, Founder&CEO al Netopia Sistem, operatorul mobilPay.ro.

Acesta a mai adaugat ca, desi clientii vor efectua plata in rate, comerciantii vor primi suma integral in functie de perioada de decontare aleasa.

"Alternativa de a plati in mai multe rate va impulsiona cu precadere vanzarile pentru produsele cu preturi ridicate, clientii profitand astfel de avantajele noii solutii", a mai afirmat Antonio Eram.

Potrivit estimarilor oficialului Netopia Sistem, utilizatorii magazinelor online vor achizitiona in rate mai ales produse electrocasnice si IT.

eMAG.ro este primul partener mobilPay.ro, solutia de plati in rate fara dobanda fiind oferita prin intermediul cardurilor de credit Bonus Card, emise de GE Garanti Bank.

"Suntem primul magazin online din Romania care a introdus plata cu cardul in rate. Oferim aceasta facilitate pentru intreaga oferta, peste 30.000 de produse IT, electronice si electrocasnice, in prezent fiind posibila achizitia in 12 rate fara dobanda si 3 luni de gratie. Cautam in permanenta sa implementam solutii cu valoare reala pentru clientul final, asa cum este cea de plata in rate cu cardul direct de la calculatorul propriu", spune Radu Apostolescu, director marketing eMAG.ro.

Totodata, pe langa posibilitatea de a plati in mai multe rate fara dobanda, posesorii Bonus Card pot efectua pentru prima data in Romania cumparaturi online gratuite, folosind bonusul acumulat pe card.

"Implementarea platii in rate fara dobanda in magazinele online aduce un plus de valoare programului de loialitate Bonus Card, prin faptul ca bonusul acumulat poate fi acum utilizat si pentru plati online, luand in considerare preferinta in crestere a multor clienti pentru acest tip de plati", a concluzionat Ilgaz Kaya, Director Carduri al GE Garanti Bank.

#online, #plati dobanda magazine rate , #Cumparaturi online