Groupon a ajuns la 10.000 angajati in 3 ani

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 17:19
1372 citiri
Groupon a ajuns la 10.000 angajati in 3 ani

Groupon a ajuns la 10.000 de angajati, dupa trei ani de activitate. Andrew Mason, fondatorul si CEO-ul companiei, sustine ca afacerea pe care o conduce are peste 150 de milioane de utilizatori.

CEO-ul Groupon a declarat ca din cei 10.000 de angajati, mai mult de 75% sunt salariati care lucreaza in afara SUA. Groupon are o baza de peste 150 milioane de abonati, interesati de cele mai bune oferte din mai multe categorii (servicii medicale, vacanta, restaurante), scrie Tech Crunch.

"Scopul nostru este sa schimbam felul in care oamenii privesc shoppingul la nivel local, oferindu-le o putere mai mare de cumparare pentru consumatori si consolidarea operatiunilor de gestionare a inventarului, pentru comercianti", a spus Andrew Mason, citat de publicatia amintita.

Pretul actiunilor Groupon a scazut sub valoarea stabilita in oferta publica initiala a companiei, organizata la inceputul lunii. Acest aspect dovedeste ca investitorii inca sunt sceptici cu privire la industria reducerilor zilnice.

Pentru a putea continua sa creasca, Groupon ar trebui sa isi micsoreze tariful pe care il aplica tranzactiilor realizate prin intermediul site-ului sau, arata specialistii.

Groupon este unul dintre cele mai mari siteuri de reduceri, care pune la dispozita utilizatorilor mai multe oferte cu discount. Reducerile variaza intre 50 si 90% si sunt aplicate la restaurante, hoteluri, tratamente spa si alte bunuri si servicii.

#Groupon venituri, #Groupon oferta publica, #Groupon angajati , #Cumparaturi online