QuickMobile Black Friday 2012 - Rezultate peste asteptari

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 07:30
2662 citiri
QuickMobile Black Friday 2012 - Rezultate peste asteptari

QuickMobile a intrat in cursa Black Friday anuntand reduceri fara precedent pentru piata din Romania. Fiind prima oara cand magazinul online s-a implicat activ in maratonul reducerilor, reprezentantii companiei s-au declarat uimiti de raspunsul extrem de prompt venit din partea clientilor si fanilor QuickMobile.

QuickMobile a dat startul Black Friday, Vineri 23 noiembrie la ora 00:00, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. In scurt timp serverele rulau la capacitate maxima si incercau sa faca fata cererilor venite din partea a mii de utilizatori aflati in cautarea celor mai mari reduceri de preturi.

Renumele acestei sarbatori neoficiale a dat mari batai de cap majoritatii magazinelor online care s-au confruntat cu probleme tehnice pe parcursul intregii nopti si chiar in decursul weekend-ului ce a urmat.

Site-ul QuickMobile.ro a resimtit si el forta incredibila a celor aproximativ 13.000 de clienti inregistrati in acelasi moment pe platforma online. Desi serverele si-au aratat limitele, site-ul s-a mentinut la un nivel navigabil incepand cu ora 1:00. Cei mai perseverenti dintre utilizatori au reusit sa emita un numar impresionat de comenzi, pana dimineata fiind finalizate peste 3000. Astfel conform declaratiilor lui Matei Tiboc, directorul diviziei online a QuickMobile, in intervalul 00:00 si 9:00 comenzile efectuate au echivalat cu vanzarile realizate intr-o luna obisnuita. Apogeul a fost atins in jurul orei 2:00, cand site-ul finaliza in mod constant 10 comenzi pe minut, in ciuda traficului ingreunat.

Restul cifrelor inregistrate pe parcursul perioadei in care au fost active promotiile Black Friday, de Vineri pana Luni dimineata, reprezinta adevarate recorduri pentru QuickMobile. Aici vorbim despre 205.000 de vizitatori unici pe site, economii de peste 13.700.000 de lei realizate de catre clienti si un numar impresionant de 4380 de Garantii Extra sau Garantii Plus achizitionate cu 99% reducere.

QuickMobile onoreaza toate comenzile

Mai mult decat atat QuickMobile isi linisteste clientii prin asigurarea ca toti cei care au apucat sa comande produsele la preturi reduse le vor primii in cel mai scurt timp indiferent de situatia stocurilor. Asadar vor fi pe deplin evitate situatiile in care utilizatorii ar trebui sa plateasca diferente pentru ca produsele la promotie au fost epuizate si completate cu altele dar la pret intreg.

Cu alte cuvinte prima editie de Black Friday organizata de QuickMobile s-a finalizat cu succes demonstrand apetitul clientilor pentru tehnologia de ultima ora si nu in ultimul rand aprecierea acestora fata de promotiile fara precedent.

Despre QuickMobile.ro

QuickMobile a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre cei mai mari importatori si distribuitori la nivel national, reusind sa ajunga in casele a peste 1.000.000 de clienti. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 atinge 19 milioane de euro. Pentru primele sase luni ale anului 2012 QuickMobile a anuntat incasari de 12 milioane de euro si estimeaza un venit anual de 30 de milioane de euro.

La ora actuala echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei este fara indoiala unul dintre punctele forte ale afacerii, peste 5000 de articole fiind disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza aproximativ 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat in permanenta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumparaturi online Quick Mobile, #Black Friday Quick Mobile, #cumparaturi online Black Friday , #Comert online