Greii comertului electronic romanesc vin in noiembrie la Gala Premiilor eCommerce

Vineri, 18 Octombrie 2013, ora 09:10
1637 citiri
Greii comertului electronic romanesc vin in noiembrie la Gala Premiilor eCommerce

Nume importante de pe piata comertului electronic din Romania precum Visa, MasterCard, FashionDays, Molecule F, FashionUP, evoMAG, F64, PC Garage, PC Fun, Oktal, Paravion, RomCard, 2 Parale, Cargus, FAN Courier, DPD Romania, Marks Romania, BootCamp University, ContentSpeed, ECOMpedia, DigitalStar (Leo Burnett) sau My Media (The Group vor participa la Gala Premiilor eCommerce 2013 (GPeC 2013).

Lista, insa, nu se incheie aici, iar organizatorii promit nume la fel de sonore, pe care piata le va intalni in cadrul GPeC 2013.

Lista, insa, nu se incheie aici, iar organizatorii promit nume la fel de sonore, pe care piata le va intalni in cadrul GPeC 2013.

Surpriza GPeC 2013 este aducerea, pentru prima oara in Romania, a lui Daniel Dubin, Channel Sales Manager ClickTale - unul dintre cele mai cunoscute tool-uri de Customer Experience Analytics la nivel mondial, folosit de companii de top precum: T-Mobile, Booking.com, Lenovo, Logitech, Virgin, CBS, Orange, Verisign, Kenwood etc. Daniel va sustine un keynote speech de 45 de minute despre optimizarea conversiilor, pe care "nimeni nu ar trebui sa il rateze", dupa cum declara Andrei Radu, Founder & CEO GPeC.

Prin intermediul speakerilor prezenti la GPeC 2013 si a experientei vaste de care dispun, topicurile dezbatute vor fi de un real interes pentru oricine activeaza in piata de e-commerce sau vrea sa isi lanseze o afacere online: statistici de piata, predictii pentru 2014, branding, marketing, social media, studii de caz pe segmente de piata de top: fashion, turism, it&c, optimizarea conversiilor, loializare, cresterea vanzarilor.

GPeC 2013 - Evenimentul Anului in E-Commerce se va desfasura pe 5 noiembrie, in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms. Intreaga zi este formata din 2 module importante: Conferintele Nationale de E-Commerce si Festivitatea de Premiere GPeC, in cadrul careia se vor decerna premiile pentru cele mai bune magazine online ale anului din cele 120 inscrise in competitie.

Inscrierile se fac pe GPeC.ro/festivitate/conferinta.

#comert electronic Romania, #Gala comertului online 2013 , #Comert online