Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

GPeC Summit: A mai ramas o saptmana pentru inscrieri

GPeC Summit: A mai ramas o saptmana pentru inscrieri


Magazinele online mai au 7 zile la dispozitie pentru inscrierile la cel mai important eveniment de comert electronic din Romania, care se va desfasura in Bucuresti, in zilele de 26-28 mai, reunind unii dintre cei mai buni speakeri romani si internationali.

In cele 3 zile de eveniment, peste 40 de specialisti in e-commerce, romani si internationali, vor urca pe scena la GPeC Summit.

Chris Goward, Presedinte si CEOWiderFunnel, este creierul din spatele metodelor LIFT™ si Kaizen™ si a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienti precum Google, Electronic Arts, Magento sau BuildDirect.com. Acesta vine pentru prima oara in Bucuresti, la GPeC Summit, unde va sustine atat o prezentare in cadrul Conferintei din 26 Mai, cat si un workshop de optimizare a conversiilor in ziua de 27 Mai.

De asemenea, este invitat si Jacob Kildebogaard, cel care coordoneaza serviciile de PPC si Analytics pentru agentia de marketing online scandinava,Webjuice.dk , la care este co-fondator.

Caroline Hey, International Business Manager laFACT-finder , Europe's Leading Conversion Engine va vorbi pentru prima oara in Romania la GPeC Summit despre cum pot magazinele online sa transforme vizitatorii in clienti.

Pe langa specialistii internationali,lista speakerilor romani este impresionantadin punct de vedere al numelor invitatilor care vor sustine prezentari, workshopuri sau vor fi prezenti in panel-urile de dezbatere publica: Radu Butufei (Carrefour Romania), Claudia Mirica (Cora Romania), Gabriel Ghita (MasterCard Europe CEE), Mihaela Nicola (The Group), Mihai Patrascu (evoMAG), Paula Negrea (TinaR), Raluca Kisescu (AVON Romania & Moldova), Felix Patrascanu (FAN Courier), Gian Sharp (Cargus) si Lucian Aldescu (DPD).

Pe lista invitatiilor se afla si Octavian Badescu (Sameday Courier), Horia Grozea (mobilPay), Horia Neagu (Orange Romania), Valentin Radu (Marketizator), Remus Visan (Paravion), Dorin Boerescu (2Parale), Alexandru Lapusan (ZITEC), Victor Kapra, Ionut Munteanu (WebDigital), Liviu Taloi (ECOMpedia), Alexandru Cernatescu (Infinit Solutions Agency), Diana Olar (Voucherry Romania), Adrian Ichim (Advanced Ideas), Ioana Barbu (BitDefender), Andrei Georgescu (White Image), Marius Lazarescu (Today's), Claudiu Murariu (PadiCode), Alexandru Rada (Vibetrace), Diana Vlase (DPD), Cristian Ignat (2Parale) si Robert Anghel (ING Bank), Marin Mitroi (RomCard).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1114 ori