GLAMI, recunoscut oficial drept cel mai mare motor de cautare online de moda la Deloitte's Technology Fast 50 2019

Joi, 24 Octombrie 2019, ora 12:47
1899 citiri
GLAMI, recunoscut oficial drept cel mai mare motor de cautare online de moda la Deloitte's Technology Fast 50 2019
Robert Johnson, Country Manager GLAMI Romania

Start-up-ul ceh GLAMI a inregistrat o crestere de 8 ori a veniturilor in ultimii 4 ani, devenind cel mai mare motor de cautare online de moda din Europa. GLAMI ocupa locul 20 in topul companiilor europene premiate anul acesta in cadrul ceremoniei Deloitte's Technology Fast 50.

GLAMI a fost recunoscut oficial drept cel mai mare motor de cautare online de moda anul acesta, in cadrul ceremoniei Deloitte's Technology Fast 50. Intre 2015 si 2018, GLAMI a inregistrat o crestere a veniturilor de 820%.

Companiile trebuie sa indeplineasca o serie de criterii care ar trebui considerate adecvate pentru clasamentul principal Fast 50, respectiv sa aiba un venit operational de cel putin 50.000 Euro pe an (2015, 2016, 2017) si de cel putin 100.000 Euro (2018), sa detina tehnologii proprii vandute clientilor si sediul central intr-o tara din Europa Centrala.

Robert Johnson, Country Manager GLAMI Romania: "Consumatorii de moda online vor sa gaseasca tot ce-si doresc la o singura adresa. Ne bucura sa aflam ca ei sunt preocupati si de impactul modei asupra mediului, de cat de etice si sustenabile sunt produsele comercializate online. Am inteles ce-si doresc vizitatorii nostri, gratie studiului GLAMI Fashion (Re) search si am adaugat noi functionalitati pe site-urile localizate GLAMI, in fiecare an. Anul acesta, am pus accent pe GLAMI reviews, filtrele pentru moda sustenabila si cautarea folosind imagini. In viitor, ne vom focusa pe cum putem sa livram produse slow fashion la usa vizitatorilor nostri intr-un timp cat mai scurt."

Moda sustenabila, focus pentru GLAMI

In prezent, 64 de branduri etice si sustenabile se regasesc pe platformele GLAMI, iar echipele din cele 15 tari lucreaza la cresterea interesului pentru moda etica si sustenabila prin diverse functionalitati globale si localizate.

Platformele GLAMI sunt vizitate de peste 45 de milioane de utilizatori in fiecare luna, peste 7 milioane de utilizatori urmarind continutul social media GLAMI din cele 15 tari in care activeaza.

#GLAMI Romania, #GLAMI magazin online , #Comert online