eMAG deschide in Constanta cel mai mare showroom din tara

Joi, 09 Septembrie 2010, ora 12:26
3438 citiri
eMAG deschide in Constanta cel mai mare showroom din tara

Magazinul online eMAG va deschide joi in Constanta cel mai mare showroom din tara, dupa cel din Bucuresti, cu o suprafata de 300 de metri patrati, care va genera venituri de un milion de euro pana la sfarsitul acestui an si de 3,5 milioane anul viitor, dupa estimarile reprezentantilor companiei, informeaza NewsIn.

Cu o echipa de sapte consultanti, showroom-ul din Constanta va oferi clientilor servicii complete pre si postvanzare, de preluare si livrare de comenzi.

Clientii beneficiaza de transport gratuit al comenzilor la showroom sau la domiciliu, indiferent de valoare si destinatie, plata cash la livrare, precum si de serviciul exclusiv de returnare a produselor in 30 de zile de la achizitie - ExtraGarantia de Retur.

"La nivel local, rata de conversie, respectiv procentul celor care comanda din totalul celor care viziteaza zilnic site-ul eMAG, este de 1,5%. Precum in celelalte showroom-uri, obiectivul setat pentru noul showroom este triplarea acestei rate de conversie, prin cresterea increderii constantenilor in comertul online si in serviciile companiei datorita prezentei locale", au precizat reprezentantii eMAG.

eMAG a fost lansat in 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul si produse de birotica. eMAG are un portofoliu in care se regasesc atat produse si solutii IT si de comunicatii, cat si echipamente electronice.

#comertul, #emag, #online, #showroom , #Comert online