Cumparaturile online au "explodat" de Craciun: 7%, realizate prin iPad

Marti, 27 Decembrie 2011, ora 14:57
1365 citiri
Cumparaturile online au "explodat" de Craciun: 7%, realizate prin iPad

Cumparaturile online au crescut de Craciun cu 16,4% fata de anul trecut, iar suma de bani obtinuta in urma achizitiilor de pe telefoanele mobile a crescut cu 172,9%, potrivit unui raport IBM.

IBM urmareste cumparaturile efectuate pe mai mult de 500 de site-uri, altele decat Amazon,com, care este in prezent cel mai mare site de cumparaturi online, potrivit

Business Insider.

Compania a constatat o crestere spectaculoasa a numarului de cumparaturi dupa dispozitive ca iPhone, iPad si dispozitive mobile cu sistem de operare Android.

De fapt, aproape 7% din toate achizitiile online au fost realizate utilizand iPad-uri, la doar 18 luni dupa ce tabletele au fost lansate pe piata de catre Apple. Tendinta cumparaturilor online a continuat si pe 26 decembrie, cand utilizatorii de iPad au accesat diferite site-uri de comert online.

Datele IBM arata ca atat pe 25 decembrie cat si pe 26, utilizatorii au efectuat cumparaturi, insa raportul nu spune ce procent din achizitiile acestora a fost efectuat utilizand carduri cadou.

#cumparaturi online, #cumparaturi telefon mobil, #cumparaturi Craciun, #site comert online , #Comert online