Cu ambele maini pe Inteligenta Artificiala & Big Data. La propriu, in 9 noiembrie, la Cluj-Napoca

Luni, 24 Septembrie 2018, ora 16:22
1368 citiri
Cu ambele maini pe Inteligenta Artificiala & Big Data. La propriu, in 9 noiembrie, la Cluj-Napoca

Tehnologia si, in special, inteligenta artificiala servesc de la o zi la alta tot mai mult industriilor creative si business-urilor care urmaresc implementarea de procese automatizate.

Targetarea, personalizarea, evaluarea conform unor KPIs - acestea sunt doar cateva dintre aspectele care ii ajuta pe antreprenorii romani sa urmareasca rezultatele masurabile.

Interesul la nivel global fata de tot ce inseamna automatizare este unul crescut si sprijinit de branduri care investesc anual in tehnologie (companii precum Samsung, Glo, Huawei, Telekom, eBay, Asos, Alibaba etc) . La nivel local insa, desi exista interes si oameni pregatiti in acest sens, procesul nu are acelasi impact.

Hand-on Artificial Intelligence

Masterclass-ul dedicat dezvoltatorilor de Inteligenta Artificiala si Big Data are loc pe 9 noiembrie 2018 si este organizat sub umbrela TeCOMM, evenimentul premium de eCommerce din Europa de Est.

Eveniment hands-on structurat sub forma unui MasterClass, AI & BIG DATA for developers se adreseaza arhitectilor de software, managerilor tehnici, dezvoltatorilor de AI si specialistilor in data science si reprezinta cadrul ideal de invatare, creare, dezvoltare si testare a programelor care au menirea de a neschimba total viata.

"Starting a Big Data project: from collecting the data to machine learning using Kafka, Spark, HDFS and Zeppelin" este tematicape care Felix Crisan si ValentinaCrisan o vor dezbate alaturi de specialistii in Inteligenta Artificiala si Big Data.

"Ne vom concentra pe 3 tehnologii: Apache Kafka, Apache Spark, Apache HDFS. In egala masura, Apache Zeppelin ne va permite sa conectam toate tehnologiile si sa construim un proiect end-to-end, bazat pe date concrete", declara Felix Crisan.

Cine sunt trainerii evenimentului?

Cu o experienta de peste 20 de ani in Tehnologia Informatiei, Felix Crisan si-a inceput activitatea in calitate de reasercher in social science, a continuat in calitate de developer pentru COTS. Felix coordoneaza si supravegheaza numeroase proiecte, iar in prezent este Co-founder & CTO in cadrul Netopia Payments si mobil Pay Wallet.

Valentina Crisan este Consultant & Trainer Big Data Technologies @ Densodata. Cu o experienta de peste 14 ani in telecom si domenii IT, Valentina este pasionata de cloud si data, sustine cursuri Cassandra, Hadoop si cursuri de architectura big data.

Parteneri

Exponea, Netopia, Turkish Airlines, Kiss FM, DWF, eMag Marketplace, Filadelfia Turism, C-Solution, SMSLink.ro, Profitshare, Conectoo, iAgency.ro, Gomag, Online Mastery

#TeCOMM 2018 Cluj , #Comert online