Black Friday: Retailerul online evomag.ro estimeaza vanzari de 2 milioane de euro

Miercuri, 12 Noiembrie 2014, ora 13:47
1452 citiri
Black Friday: Retailerul online evomag.ro estimeaza vanzari de 2 milioane de euro
Foto: infovestonline.ro

Magazinul online evomag.ro estimeaza in perioda campaniei de reduceri Black Friday, care va avea loc intre 21 si 23 noiembrie, vanzari de aproximativ doua milioane de euro si aproximativ 20.000 de comenzi finalizate, a declarat directorul general al retailerului, Mihai Patrascu.

"Estimam ca perioada celor mai mari reduceri din an ne va aduce intre 18.000 si 20.000 de comenzi finalizate, in valoare de aproximativ doua milioane de euro. Ne asteptam in acest an la aproximativ 500.000 de vizitatori pe site-ul evoMAG in cele 3 zile cat va dura promotia de Black Friday", a Patrascu, intr-un comunicat, transmis de Mediafax.

Magazinul online evomag.ro este detinut de Evolution Prest Systems SRL Bucuresti, societate controlata de Mihai Patrascu - 99% si Elena Patrascu - 1%.

evoMAG a pregatit pentru editia din acest an a Black Friday, care se va desfasura pe o perioada de 3 zile incepand cu 21 noiembrie, o oferta de peste 20.000 de produse care vor face obiectul unor reduceri de pana la 75%.

Cele mai mari reduceri vor fi la echipamente electrocasnice si la produse de ingrijire personala, laptopuri, telefoane mobile, imprimante, tablete, televizoare, echipamente de retelistica si componente pentru PC.

Magazinul online are disponibile la vanzare un numar de peste 120.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala si produse destinate nou-nascutilor.

In 2013, Evolution Prest Systems a realizat o cifra de afaceri de 15,5 milioane de euro.

#retailerul online evomag, #vanzari black friday , #Comert online