Black Friday la QuickMobile, cu reduceri de pana la 99%

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 12:14
2790 citiri
Black Friday la QuickMobile, cu reduceri de pana la 99%

Amatorii de chilipiruri au parte anul acesta de o surpriza greu de egalat pe piata reducerilor de telefoane, tablete si accesorii de telefoane mobile. Participand in premiera la Black Friday, QuickMobile coboara preturile si intra in competitia promotiilor cu reduceri-soc de pana la 99%.

Black Friday sau Vinerea Neagra este o sarbatoare originara din Statele Unite ale Americii si marcheaza inceputul sezonului de cumparaturi de Craciun. La inceputul anilor '90, sarbatoarea neoficiala a vanatorilor de promotii ocupa al treilea loc in topul vanzarilor inregistrate cu diferite ocazii in SUA. In ultimii ani insa, reducerile cu adevarat substantiale oferite de marile magazine au facut ca Black Friday sa ajunga cea mai populara zi pentru cumparaturi.

Pasionatii de shopping si amatorii de chilipiruri din Romania au si ei parte de cativa ani de aceasta sarbatoare. Anul acesta, dupa ce intrat in topul companiilor romanesti de elita, cu peste 1 milion de clienti, QuickMobile intra si in competitia promotiilor din Vinerea Neagra cu reduceri la telefoane mobile, tablete si accesorii pentru acestea ce ating si pragul record de 99%. Avantajul QuickMobile este ca, fiind un magazin online si, in consecinta, deschis non-stop, poate intra in cursa reducerilor chiar de la miezul noptii.

Pentru a beneficia de preturile micsorate considerabil, tot ce trebuie sa faceti este intrati pe www.QuickMobile.roin data de 23.11.2012 si veti avea acces la cele mai mari reduceri din Romania, din lume si din istoria Black Friday.

#Black Friday 2012 QuickMobile, #Black Friday 2012 oferte, #Black Friday 2012 reduceri online , #Comert online